Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се убо напишано, ако прочита некој од управата горе долу ќе разбери се ама дека зборот СТРАТЕГИЈА ќе ти го разберат... Мало морген.Бабиќ играше бавен старомоден ракомет, сакавме скандинавски да играме. Дојде скандинавец ама не го разбира менталитетот наш, ни треба битолчанец да се поврзи со екипата. Беше и битолчанец. Кој сака нека дојди нема да смени ништо.
Ни треба насока, македонски играчи ќе форсираме или странци? Просеци ќе носиме од странство колку да освоиме тутула или македонска база ќе прајме за наредни 5-10 години? Еднаш нека се пресечи нека се напрај стратегија и нека се следи па макар и без титула да сме сезонава. Во спротивно пак ќе биди истиот муабет за брзо.
Sea ko ke tepame vtornik so alkaloid site ke pisat najaki najaki, dur ne izgubat. Pomirete se tolku deka e silata za ova sezona, i jas go nekjam brance ama to e nemozi sega trener nanovo koj ke ti dojdi so ke ti dojdi i red dr raboti, to e moeto mislenje, mn se tupi najnegativnata energija megu nas si ja prajme samite nie, to e pomirete se poarno edna sezona neka odi jabana ama barem da se nauci od greskite i za vgodina da sme pokvalitetni
Море вистина ја сети со Алкалоид, за ОВА еве јавно рака ти пуштам, ДОКТОР !
Ах бе, ама ние неколку ја прајме негативната енергија, ако говорот на телото на играчите вчера и нивните реакции кажуваат СЕ (ако ги извадиш розевите наочари и видиш поубо). Иначе дека велеше кој ќе го клат, немало сега тренери, има само треба мозок и проценка добра да напрат, ќе видиме, ако е точно инфото шо го имам, мислам дека ќе биди многу поарно ама да не брзаме ај.
Никогаш не сум окарал, то ми е испод ниво. Со такви извини, ама во ист кош не ме клавај. Другото нема да го коментирам.Iskreno mislev ke tepame ama to e, priznavam gresna moja procenka. A inace za rozevite naocari uste gi nosam i ke gi nosam i natamu se gleda malce podaleku od nosot i na podolg rok, vo 3 godini menvame treneri igraci i pak isto, ete i bitolcani i makedonci i profesionalci i pak neshto ne odi to e to.. ama poentata druga mi bese ama pak ne me razbiras, vo odnos na vie so ste ete najglasni da recam, nacinot na komentiranje i plukanje kon sportistot so saka ne e e preterizam, se vrega se kara se komentira na se i sesto i mislite deka seto to e vo red, treba da ima granici do kaj da se odi so vreganje karanje, i pak stojam na to deka nisto ne mu cini na gradot, ete si dade odtavka odma pocnaja drugi ne e do branko, ako ne daese ke pisea oti ne dade i to e nema kraj.. i vakvoto mislenje i moj stav ne znaci deka gi opravduvam i gi branam upravata znaci opsto ti kazvam, nemozi sekoj so ima sprotivno razmisluvanje od vas tuka 4 5 dusi, i 10 dusi na fb kako pinzi minzi, da gi klavatr vo ist kos so upravat ili kuropusaci na upravata itn, za to vi velev ne bidete ograniceni kako vo politikata so se lugeto, ako zborvas protiv vmro odma komunjar si i obratno, ti tekvit?
Iskreno mislev ke tepame ama to e, priznavam gresna moja procenka. A inace za rozevite naocari uste gi nosam i ke gi nosam i natamu se gleda malce podaleku od nosot i na podolg rok, vo 3 godini menvame treneri igraci i pak isto, ete i bitolcani i makedonci i profesionalci i pak neshto ne odi to e to.. ama poentata druga mi bese ama pak ne me razbiras, vo odnos na vie so ste ete najglasni da recam, nacinot na komentiranje i plukanje kon sportistot so saka ne e e preterizam, se vrega se kara se komentira na se i sesto i mislite deka seto to e vo red, treba da ima granici do kaj da se odi so vreganje karanje, i pak stojam na to deka nisto ne mu cini na gradot, ete si dade odtavka odma pocnaja drugi ne e do branko, ako ne daese ke pisea oti ne dade i to e nema kraj.. i vakvoto mislenje i moj stav ne znaci deka gi opravduvam i gi branam upravata znaci opsto ti kazvam, nemozi sekoj so ima sprotivno razmisluvanje od vas tuka 4 5 dusi, i 10 dusi na fb kako pinzi minzi, da gi klavatr vo ist kos so upravat ili kuropusaci na upravata itn, za to vi velev ne bidete ograniceni kako vo politikata so se lugeto, ako zborvas protiv vmro odma komunjar si i obratno, ti tekvit?

Nema pouba pesna, treba da go viknime utre so veszprem da zapej pred utakmica![]()
SEFEDIN BAJRAMOV - DUSATA MI E VO BITOLA
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
![]()
Не то е то...ова шо го напиша е целиот проблем. Менваме играчи, тренери, македонци, странци и пак не оди...е сега треба УПРАВАТА да ги смени тие шо одлучват кој да се донеси. Значи проблемот е скаутингот, колкав треба дебил да си, се да промашиш. Веќе не ни се памтат промашаите.vo 3 godini menvame treneri igraci i pak isto, ete i bitolcani i makedonci i profesionalci i pak neshto ne odi to e to..