Пелистер сеуште ги нема објавено засилувањата кои се веќе договорени за наредна сезона.По засилувањата се гледа колку е саат и кај нас и кај вас, преголем залак се групите за двата тима, но подобро да се гледа нешто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пелистер сеуште ги нема објавено засилувањата кои се веќе договорени за наредна сезона.По засилувањата се гледа колку е саат и кај нас и кај вас, преголем залак се групите за двата тима, но подобро да се гледа нешто.
Пелистер сеуште ги нема објавено засилувањата кои се веќе договорени за наредна сезона.
Тие 5 100% одат. Многу лошо се покажавте лани. Да не игравте лани, мислам дека ќе имавте високи шанси за вајд карта, зошто ние како федерација добро стоиме со ЕХФ, и општо развиен е спортот кај нас.Според мене веќе 5 тимови се сигурни од овие кои аплицираа за вајлдкард:
Динамо Букурешт, Нант, Пик Сегет Киелце и Загреб.
I jas go delam istoto mislene,petorkata koja ja napisa e sigurna,e sega Tatran I Elverum(premnogu e za Norveska da ima dva pretstavnici vo LS,a do lani nemas zagarantirano mesto),spancite isto nema da dobijat vtor pretstavnik vo LS,Bidesoja ja ima najlosata sala od site kandidati retko se polni taa sala I pristapot da gradot e mnogu tezok.Според мене веќе 5 тимови се сигурни од овие кои аплицираа за вајлдкард:
Динамо Букурешт, Нант, Пик Сегет Киелце и Загреб.
Остануваат уште 2 места за Пелистер, Порто, Кадетен и Фредерициа.
Прегледај го приврзокот 420161
Kladba deka dobivame mesto vo LS?Немаме шанси во конкуренција на Кадетен, Елверум и Фредериција.
Порто, Татран и ние сме сигурица за НЕдобивање.
Мислам дека Кадетен ќе добие покрај останатите за кои сите сметаме дека се сигурица.
Како и да е, ЛЕ е реален дострел за тимот кој го имаме моментално. Не велам дека нејќам да добиеме пасс за ЛШ, сакам да учествуваме и оваа година, ама шансите според мене се исти колку и на претставникот на Евровизија од МКД да влези во финале.
Нека испазарат квалитетен пикер, среден и десен (ако не е капарен Хосни) и да се спремаме за нова сезона.
Малце ја иступија со пресот за новиот договор со општината, ама ние не сме ние ако не зафркниме во комуникацијата со јавноста и медиумите. Не го сфаќам тајмингот шо го планират, ако е веќе догворена работата и е чиста формалност.
Излези на еден прес мајкому стара, кажи шо сработивте во периодот од првиот договор до сега и кој се планојте за нареден договор и конкретно наредна сезона.
Нека го истакнат и новиот дизајн на дресот со тој себап и новите засилувања (ако веќе ги имаме договорено, ако не, тпгаш тешко нас) и ставете крај на сите шпекулации шо кружат по Широк Сокак.
Е сега од ко го прочита интервјуто на Зоран... Сигурно има излобирано штом изјавува такви работи.Kladba deka dobivame mesto vo LS?![]()
kaj ima intervju?Е сега од ко го прочита интервјуто на Зоран... Сигурно има излобирано штом изјавува такви работи.
Не би се кладел на клубот шо го сакам, пошо сум лош коцкар.
Да се кладиме ако сакаш дека нема сала да напрат во наредните 20 год ?![]()
24 Ракомет, кратко еkaj ima intervju?