Значи не мислев да ја начкам темата подолу ама по она вчера ќе ја начнам.
Значи МИЗЕРИЈА е сликани цела фамилија на тие стикерите кај шо се шампиони цела фамилија и тоа во крупен кадар први .
На шо личи ова бе .
Нека ми најди еве некој овде еден таков стикер од некој сериозен клуб кај шо се акнале над играчите цела фамилија .
Добро знајме дека вие финансирање , ама не мора и од фрижидери да ни излегвате.
Ова ко некој неиживеани искомплексирани деца кога ќе видат некое евро , па и општината таму колку дава 25% нека ги наредат и сите советници од општината шо гласале да му се дат пари .
И сега ќе се најди некој ќе ми објаснува Ефто и Пискачот да ги вратиме ако не , па кај бевме пред 5 години .... Дрн дрн дрн истите муабети .
Значи немам ништо лично против нив и никој овде ама кога читам какви работи овде се оправдуваат , не ми се верва .
Не 1.5 милиони евра буџет , и 15 милиони буџет да има клубот дури не почни да си работи управата професионално , а не ојле дојле да се на функции во клубот ништо нема да биди.
Само во Македонија има вакви дно , и незнајш кое е поголемо дали онај во 61 шо даваше пари едно време тренер му беше или овие нашите шо дека дават пари ми изиграват кралска лоза и се позаслужни за шампионска титула ваква таква од оние кои вакви/такви крв плукат на терен.
И уште нешто имат од Циле не за една за 20 сали да напрат , ама не чекат на општината , абе златен Путин за овде кај нас не само тие има и стотина други како нив со змија во џеб за народот нешто да се напрај .
п.с. Само уште еднаш да сме начисто , да едни се од малкуте се шо се зафатија да лупат пари во спорт како ракомет , а можеа да не се замараат и да си терат животот и за тоа збор нема , ама дај бе не ме ебете во мозок треба професионализам во клубот , а не еве 5 -та година истите глупости и да ,не сте глупи 100% знајте кој ви се киксовите ама ништо нема подобрување.
За тоа со стикерите не знам со кој си ги мерите , ама дај намалете доживјај, статусот во општество се докажува поинаку , а не да бидите во прв план и сликани на шампионските слики.
Ова можи да го има само во Северна Кореја со Ким Јонг Унг и кај нас , а можи и во Белорусија.