П
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sho e rabotata?

Ete primer jas sum siromav 20godini da zemam na mojte fuzija da mu napram so nekoj od komsiite oti samo tie se bogati vo okolinata mozi taka? Ke se prekrstam se so sakat da mu dam i gazo ako treba ama bitno nekolku godini ke imam "pari"Да се надеваме дека конечно ова е добро решение за клубот. Во непрофитабилен спорт и непопуларен, реално само во неколку држави се игра и се прати ракомет, ретко има фирми шо се одлучват да спонзорират. Единствен чоек и фирма шо можи да го финансира Пелистер е циле, друг нема. А вие шо пишите погреб ова она, поубо ви е да продолжи клубот како 20 години шо работи?

Prodolzete i natamu da si go davate gazeto eden den ko ke vi tekni prekasno ke bidi.

Како уништи 2 клуба кога чоекот си купва бренд? никој не е будала да уништи бренд... отвори фирма и пробај да создаваш бренд да видиш како е... 2020 година иди, комунизмот одамна е умрен.. се можно треба да биди приватно, ако ме прашваш мене под хитно општината и од фудбалот да се тргни.. ти кажав времето ќе кажи дали ова фирма ќе знај да го работи клубот, а потенцијал за да се изрекламират преку Пелистер има огромен со оглед на то шо ракомет се гледа многу во земјите од бившата република и плус по некоја друга држава. јас уште не добив одговор како сакате да функционира клубот? како општински? друг некој да го купи? од љубов да играт за без пари играчи? како?Ednite kradele drugite imale svalerki taka tocen si! Ama zato svinjata debela ni kradela ni svelarki imala
p.s. epten go sakal Rk Pelister zatoa formira klub da go upropasti Pelister pa sega demek mu pomaga so fuzija a ustvari unisti dva kluba za da formira nov klub. Koj spored nekoi ke mu ja pocituvale istorijata na Pelister i ke mu stegnele amblemot na dresot i site uraaaaaaaa toa e vistinskiot Pelister sekako..............![]()
Taka si go kupi Pelister i go krsti eurofarm pelister 2 toj vistinskiot Pelister ete pojasno tuka e bolkata ama koj da sfatiКако уништи 2 клуба кога чоекот си купва бренд? никој не е будала да уништи бренд... отвори фирма и пробај да создаваш бренд да видиш како е... 2020 година иди, комунизмот одамна е умрен.. се можно треба да биди приватно, ако ме прашваш мене под хитно општината и од фудбалот да се тргни.. ти кажав времето ќе кажи дали ова фирма ќе знај да го работи клубот, а потенцијал за да се изрекламират преку Пелистер има огромен со оглед на то шо ракомет се гледа многу во земјите од бившата република и плус по некоја друга држава. јас уште не добив одговор како сакате да функционира клубот? како општински? друг некој да го купи? од љубов да играт за без пари играчи? како?
п.с. кој е тој вистински Пелистер шо неколкумина тука го барате? мислите дека светот и времето стојат в место.. дека уште се ќе биди здружение на граѓани? дека фирмите државни треба да бидат? ај со боној да плаќаме![]()
Drugoto mozi samo iluzija da vi bidi deka ke e Pelister onaj prviot koj go prekrsti od eurofarm rabotnik vo eurofarm pelister. 
уште овај пат ти одговарам... ракометот го пратат само 5-6 држави, биди среќен шо ќе имаме клуб кај шо пари ќе фрла приватник и ќе си знај кај му одат парите, сигурно не по софри, ќирии, провизии за менаџерчиња.. овде на форумот сите сакаме јак клуб, да се надеваме дека ова ќе биди добро решение оти се шо беше предходно беше мизерија.Taka si go kupi Pelister i go krsti eurofarm pelister 2 toj vistinskiot Pelister ete pojasno tuka e bolkata ama koj da sfatiDrugoto mozi samo iluzija da vi bidi deka ke e Pelister onaj prviot koj go prekrsti od eurofarm rabotnik vo eurofarm pelister.
p.s. kupuva brend vikas, a 25% opstinata pari dava![]()