Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
http://24rakomet.mk/пелистер-на-мака-кој-ќе-добие-шанса-да/

И сега кој ќе биде тренер на Пелистер?

Шундовски и Ѓукиќ се интересни опции, ама не знам колку би се нафатиле сред сезона.

Кој и да биде, многу незгоден тајминг, било каков кикс на товар на тренерот би паднал, без разлика дали стварно тренерот е виновен или не.

Како и да е треба да се истера оваа сезона со што повеќе заштедени финансии и да се обезбеди пласман во Европа. Според мене, идната сезона е клучна за Пелистер и важно е буџетот да е што поголем на лето/есен.

А ако можите да се споите со Еурофарм на лето уште подобро тогаш нема ни да ви треба тренер - Илија Темелковски си е топ за нивото што се бара.

Da da Djukic I Shundo se eftini treneri Stevce e skap...Abe koj kogo lazi se e politika ovde nema vrska finansiite.
Inace 99% Markovski ke e nov trener na Pelister.
Spavas li mirno Seha ligo??:pipi::vozbud:

Јас мислам Доне Бошковски ќе ви биде најдобра опција и онака е без клуб а ќе донесе и уште некој од Грузија пошто им е селектор за оваа лига е докажан.
Шундо или Џукич не верувам да се нафатат посебно вториов.
Сепак најверојатно го местат тој од ЖРК Пелистер марковски има опасни врски така ми изгледа .:pos:

Done potpisa 4 godisen dog so gruzija reprezentacijata taka da nema sansa a borce ako e a najverojatno kje e pisi propalo

Koi gluposti gi pisat, Sundovski i Gukic se nevozmozni, Kamenica posle celoto fijasko koga se izblamira pred bitolskata publika tesko i na telefon da mu kreni d a ne kamoli Bitola da dojdi, znaj sto go ceka. Ostanva Zarkov i Markovski koj i da bide od ovie dvajcata naeba pelister i dvata se vo rangot na amateri. Barem so postavuvanjeto na trenerot i nas ke ni bidat jasni celite i moznostite na upravata. Ako uspeat da potpisat serozen trener ke znajme deka imaat ambicii ako donesat nekoj od Markovski ili Zarkov barem ke ni se jasni ambiciite, ke mackat oci kako prethodnite i ke zavrsat kako prethodnite.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Борче Марковски тренер ? :eek: Кое самоубиство човече... :facepalm:
Па послаб тренер од него нема моментално на пазарот.
НАЈСЛАБ, нема послаб...

За овие другите шо ги спомнаја, нема ни да коментирам. Тие немат пари за опрема и Аљушо да го исплатат, ќе го носеле Шундо или Џукич.
Која пародија господи златен... Ова ми е слична епизода како она на писето со Голужа пред некоја година. Тие немаја сол в очи да си фрлат, тој ојде да се слика со Голужа демек преговарал. :place:
Ах, какви луѓе се свртија низ Пелистер сите овие години, алал вера.:cuc:

Како тргнале, богами на добар пат се за многу бргу да го надминат Тодор со бисерите а не се ни една цела сезона во клубот.

Ova kje da e nekoj znak demek hummel ke bidi opremata ?

Attachments

• Screenshot_20180201-191130.jpg
    Screenshot_20180201-191130.jpg
    256 KB · Прегледи: 55
Утре, во 18 сатО во Ледената Дворана пријателска со Работниците.

Нов голман имат земено дали е потпишан или е на проба незнам.Младо дете е Црногорец мислам дека во Вардар Јуниор бранел пред ова името не му го знам.

Борче Марковски тренер ? :eek: Кое самоубиство човече... :facepalm:
Па послаб тренер од него нема моментално на пазарот.
НАЈСЛАБ, нема послаб...

За овие другите шо ги спомнаја, нема ни да коментирам. Тие немат пари за опрема и Аљушо да го исплатат, ќе го носеле Шундо или Џукич.
Која пародија господи златен... Ова ми е слична епизода како она на писето со Голужа пред некоја година. Тие немаја сол в очи да си фрлат, тој ојде да се слика со Голужа демек преговарал. :place:
Ах, какви луѓе се свртија низ Пелистер сите овие години, алал вера.:cuc:

Како тргнале, богами на добар пат се за многу бргу да го надминат Тодор со бисерите а не се ни една цела сезона во клубот.

Истото мислење го делам со тебе....
Незнам кој ги пиши оние статиите од Спортмедија и незнам кој уште таму објавија, ги набројале Шундо, Џукиќ, Каменица, Зарков и овај од штабот шо му нудат работа :pos:
Шундо незнам дали би се вратил прво овде, побрзо ќе води некој екипи од Романија, плус сега е селектор и на Израел тој ќе се замара овде со Пелистер :D
Џукиќ го пишале бе :pos: Овие со сила не дупат во здрав мозок....
Ова ми личи на слично сценаро и мене со Голужа, 4 години го носевме во Битола никако да дојдеше....
Каменица :D СТАРИОТ САМО ПИСКАЧО можи да го договори друг НИКОЈ !
За ова гарантирам и попатно кафе да манат во Пајтон :pos: Старио овде срцев удар лани ќе добиеше со Вешо во екипата, трет пат овде не се враќа и Лазаров да е во екипата :D

Кажете си дека Борката е тренер и не му го паѓајте рејтингот на Шундо и Камани :cool:

П.С. Ова е јавен форум и секој си има свое мислење да дај, нема лутење на вие што сте во управата, некој си има позитивен, некој негативен став за моменталната ситуација....
АМА САМО ВО БИТОЛА, МОЖИШ ДА СМЕНИШ ТРЕНЕР КОЈ ИМА 12 ПОБЕДИ СО РЕД ! :facepalm: понатаму не сакам да дискутирам околу тренерот, јасно ни е на сите зошто е смената, да беше платата во прашање јас сум сигурен дека за +500-600 евра ќе се најдеше заеднички договор со Аљуш, ама друг е проблемот.....

Сите се надевавме на подобро, ама почетокот, воведот на овие новите во РК е разочарувачки, си мислам и јас дека бетер ќе биди од претходните :nesumjas: Се е исто само Двојче го нема е работата....

Ми иди да си отворам фан клуб: РК Еурофарм Работник и таму да си терам мислења :pos::pos:

Ги ИЗГАЗИВМЕ аптекарите!!! Во составот ги немаше Чурич, Темо, Рајчич и Маџовски заради ситни повреди. Второто полувреме игравме буквално со деца У23 години и децата изгазија секоја чест. Иначе Злате потврди дека ќе има уште 2 засилувања тој еѓипјанецо и некој од ирак мислам рече ама двата биле ТОП играчи. Да почекаме па да видиме.

Denes ne mozev da stignam na utakmicata pa nekoj so bese neka napisi zbor dva, koj ja vodese ekipata koj bese trener, otprilka sostavot i koj kako izigra.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom