Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne znam so ocekuvate...tabelata kazva deka pelister e prv...lani ova vreme imavme samo edna pobeda... pravi navivaci sekogas se vo klubot i vo dobro i vo zlo...ne deka imame nekoj kiznaj so tim...ama se nadigruvame...pozdrav do makedonska televizija sto cesto go prenesva pelister ova sezona...pa borec pelister utakmicite resavale i titula...neka si igrat nasite i neka si tepat...pa mrcatorite pak neka si mrcat...ete mu go rabotnik...mozi cile da im organizira i avtobusi organizirano da go gledat vardar...mada za pozdrav e toa sto curleto tropa na vratata na reprezentacijata...nase dete bitolcance...mozi i edini playmaker vo mkd momentalno... mozi i drogiski ke bese vo ista pozicija ama coeko resi ova godina vkupno da izigra 30 minuti cela sezona... ke vidime... so sreka utre... neka smisli nesto stario :-)

Овие од МРТ можно е ,односно СИГУРНО ЌЕ ИЗДУПАТ РАБОТА ,се поклопват термините со Нексе-Вардар,а мора да дават пренос од нив,имат тв права откупено,на прва одат Античките.ПЛУС КАКО БОНУС си закажаја во 5 кошарка,Карпош Соколи-МЗТ:pos:,и како мислат се да дат не ми е јасно?По,по кретени значи не е можно ова:shook: каква багра од неспособни тркала работи и зема пари од државата,вакви тутурутки само Македонија можи да произведи.
3 ПРЕНОСИ НАЈАВИЈА ВО ТЕРМИНИ ШО СЕ ПОКЛОПВАТ.
Нас изгледа ко снимка ќе не дават:pos:
И шо напраја сеа?Наместо во петок или вчера да ја дават ја одложват за денес,а се поклопват два термини,плус кошарка второ полувреме:icon_mrgr:
Добро бе,кој ја прај та ШЕМАТА,улав си,дрогиран си,пијан,делемно или целосно ДЕЛОВНО НЕСПОСОБЕН,каков си?Заостанат си?Каков си алооооо?:cujte:
Не се нормални бе,уствари не сме ние нормални шо му плаќаме,АБЕ НЕ ПЛАЌАЈ БЕ,НЕ ПЛАЌАЈ,ко шо прат воТетово и цела западна рамковна Македонија,ајде таму ебете си матер сит,5000 луѓе работат во та талевизијата,1 канал има само,и еден собраниски,да ви се плукнам во организацијата,порано будали беа со 3 канали шо беше се,прва за филмој,вести,втора за спорт,трета за РАМКОВНИТЕ и собранија и триста :kuracc:СЕА НА ТОЛКУ ПАРИ ШО ЛУПАТ ОД НАРОДО се опнаја во еден канал,и да сакат не можат да престигнат..
Не бе,АРНО НИ ПРАТ,НЕКА НЕ ДУПАТ,УДРИ ТАМУ,ние ќе плаќаме за некој шо НЕ ПЛАЌА:pos:
Среќен ПРАЗНИК :oeoeoe:,каде и да си,
во Битола сигурно не е :oeoeoe:

Овие од МРТ можно е ,односно СИГУРНО ЌЕ ИЗДУПАТ РАБОТА ,се поклопват термините со Нексе-Вардар,а мора да дават пренос од нив,имат тв права откупено,на прва одат Античките.ПЛУС КАКО БОНУС си закажаја во 5 кошарка,Карпош Соколи-МЗТ:pos:,и како мислат се да дат не ми е јасно?По,по кретени значи не е можно ова:shook: каква багра од неспособни тркала работи и зема пари од државата,вакви тутурутки само Македонија можи да произведи.
И шо напраја сеа?Наместо во петок или вчера да ја дават ја одложват за денес,а се поклопват два термини,плус кошарка второ полувреме:icon_mrgr:
Добро бе,кој ја прај та ШЕМАТА,улав си,дрогиран си,пијан,делемно или целосно ДЕЛОВНО НЕСПОСОБЕН,каков си?Заостанат си?Каков си алооооо?:cujte:
Не се нормални бе,уствари не сме ние нормални шо му плаќаме,АБЕ НЕ ПЛАЌАЈ БЕ,НЕ ПЛАЌАЈ,ко шо прат воТетово и цела западна рамковна Македонија,ајде таму ебете си матер сит,5000 луѓе работат во та талевизијата,1 канал има само,и еден собраниски,да ви се плукнам во организацијата,порано будали беа со 3 канали шо беше се,прва за филмој,вести,втора за спорт,трета за РАМКОВНИТЕ и собранија и триста :kuracc:СЕА НА ТОЛКУ ПАРИ ШО ЛУПАТ ОД НАРОДО се опнаја во еден канал,и да сакат не можат да престигнат..
Не бе,АРНО НИ ПРАТ,НЕКА НЕ ДУПАТ,УДРИ ТАМУ,ние ќе плаќаме за некој шо НЕ ПЛАЌА:pos:
Абе бегај зошто ти е овие умрените да преносват со една камера, да чекаш да ти го кажва резултатот загубенио во вселената југослав, и така е бош ракомет уште ко ќе видам со една камера нема шанса да те привлечи да гледаш.

Уште за на ТВ сме...:busi:

Абе шо ќе ви се да ги дават, само да се нервираме кај шо му паѓат топките од раце.
Најбезболно е само краен резултат провери си и готово.

Kaj gi nema na tv duri i strimot na rfm ne mu raboti...:tapp::bravobe:
Vekje vodime 4:10 :D :D

Последно уредено:
На бет365 водат резултат,45 мин губиме 22-21.

29-25 водиме,на 1 мин до крај.
Имате поздрав од ВМРО,зато тепабме,ДЕНО МУ Е ДЕНЕС :)

Dobro e to sho pobedivme na edno od najteskite gostovanja vo ligata sega sledni 2 kola igrame so decata na metalurg doma pa so vardar tamu mislam lesen raspored e treba da ocekuvame 2/2 pobedi so niv :D
ja pratev cela utakmica na rfm oti ne mu rabotese streamot na Borec a mnogu sakav da gledam oti neznam kako mozi da si dozvolat od vodstvo od 6 gola razlika da pocnat da gubat so 2 razlika me interesira mnogu sho desavaja vo tie momenti :eek:o_O ama sepak pobeda sie pobeda :D

Па за денес не беше најавена како пренос, то си беше за петокот и поради откажување на преносот кој беше најавен за петок утакмицата ја преместија недела...
Петокот ги даваја амазонките на Вардар, а АБА лигата си е дел од преносите на МТВ, се си беше во ред...

Па за денес не беше најавена како пренос, то си беше за петокот и поради откажување на преносот кој беше најавен за петок утакмицата ја преместија недела...
Петокот ги даваја амазонките на Вардар, а АБА лигата си е дел од преносите на МТВ, се си беше во ред...
РК Пелистер АД.
18 октомври во 15:31 · Bitola ·
Рк. Борец : Рк. Пелистер 23.10.2016 (недела) 18h. директен пренос на МТВ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom