Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Eurofarm stana oficijalen sponzor na rabotnik,dali kaj nas se znaj koe oficijalen sponzor?

Eurofarm stana oficijalen sponzor na rabotnik,dali kaj nas se znaj koe oficijalen sponzor?
Јас и ти брат, плус горанбт, томасино, зикобт и сите останати граѓани на Општина Битола. Ние сме спонзори 10 години уназад и со наши пари чекаме да ни продават приказни овие неспособните ко Тодор и компанија. Неможат да издејствуват ни 15денари плус од то шо го дава општината како спонзорство.
Сеа можи Шамбата да биди пак спонзор со то шо ќе му дава во Портал безпари макијато да пијат и вода од чешма. :X3:

Ova se vika ebenje na zdrav mozok...tie od uprava kako go cicat i toj nekoj denar so kruzi vo klubo na celo so pederceto N.P.

Вака се работи..
http://sport1.ba/vogosca-u-narednoj-sezoni-sa-jednakim-ambicijama-klub-dobio-jos-jednog-sponzora/
Млада екипа,од предградие на Сарајево,во конкуренција со една Босна Сарајево и гледај до кај стигнаја..
Ние единствен клуб во толкав регион,со толку фирми(за жал со газди кои болеста не си ја дават):boksix:15 години не мојме една ебана лепенка да залепиме на фушарските дресој:facepalm:(освен ЕЛЕМ шо џитна некоја банка,и тие секнаја)
Ова ти се вика ВРВ НА НЕСПОСБНОСТА:pijani:
Залепија лани по една лепенка на кафичо на Шамбата(демек спонзор,оди пиеја муфте пијачки):cool:
Цревото ко застана зад то легендарното пано,ко се пуфкаше за "проекто:pos:" зад него лепенки од Игучи,Ин:pos:,пано позајмено од ланскиот Бит Фест"СПОНЗОРИТЕ":гик:
Милион наслови СЕ ВРАЌАМЕ НА СТАРИТЕ ПАТЕКИ,15 и кусур години чекаја на "спасителот" Чика Циле "Тајкунскиот Цинцарски Тушник"Мицевски:boksix:..
Хаха,шо ти е надеж ејјј,15 и кусур години Циле се "враќа,не спасва,бараше партнери,не можел сам:kuracc:"за на крај да ни го удри:kuracc:и да МОЖИ САМ во на Иве и Баге клубчето,ТАМУ МОЖИ..
Сеа најјако ќе биди два пати да го сркниме од оние буљашите и то ќе биди,стигнаја мајтап да си играт со Пелистер оние..
Проект имал Багето,демек успешна приказна ко пред 20 години..
Мрш бе таму,можеше онде Молдавци да носиш за Пелистер:pos:,сега изиграва некој експерт..Арно ни напраја,дури имаја интерес од Пелистер се лижеа,после си напраја нивно клубче и сега ќе брчат против Пелистер,демек ЌЕ МОЛЕЛ ПЕЛИСТЕР ЗА БОДОЈ ОД КЛУБЧЕТО ЗА ДА ФАТЕЛ ПЛЕЈ ОФ..
Арно ни прат,ко дозволија оние легендите од "бордот на директорите":facepalm:
За БИТ ФЕСТ можи 500 спонзори,за Пелистер не можи,абе се можи бе,луѓето на Марс ќе почнат да се населват,ние заостанати сме во 17 век:kruna:..
Толку сме затуцани,толку сме мизерни шо треба еден документарец да снимат за нас,како еволуцијата на човековиот род има заглавено во Битола:pos:
Кај живејме ние бе ејјјј,Косово ќе не помини:гик:

Ваква амбициозност шиткаше и Работнички лани кај нас па сите видовме како заврши. Вакви статии да ги земеш во обзир и да ги гледаш како релевантни треба да си од оние ликови со добри 15-ина години стаж во државниве институции.

Ваква амбициозност шиткаше и Работнички лани кај нас па сите видовме како заврши. Вакви статии да ги земеш во обзир и да ги гледаш како релевантни треба да си од оние ликови со добри 15-ина години стаж во државниве институции.
Додека е на нозе дебелиот(Циле)ќе бидат јаки.
Сигурно нема како Работнички да завршат,барем не за едно 3,4 сезони.

Абе ќе ги шлапаме х2 ова сезона, каков Работник, каков Циле, какви црни бакрачи...:cool: Ако влезиме и ние и тие плеј-оф и таму уште два пати шлапутници ќе јадат. :sekc:
За наредна сезона незнам, пошо ние можи да се распадниме до тогаш,:X3: ама за ова ќе има ќотек во ледената дворана.:sakasuste:

http://sportclub.mk/index.php/rakomet/19314-rk-pelister-zasiluvanje

Е ова веќе личи на нешто. Касим си носи лев бек од Б и Х (најверојатно квалитетен играч со оглед на то дека Касим сам го носи). А ова втората опција уште поќе ме радва. Нека му го дат она дрвото дрогата на чиката и нека го вратат Оса назад и да ја почнуваме сезоната. Со оваја втората опција би имале супер тим и на секоја позиција по двајца играчи (макар шо мислам дека уште крило лево и голман резервен се неопходни). Многу би бил јас лично задоволен Оса да го вратат отколку дрогата да биди back up опција за босанчето, а и со оглед на големиот квалитет ништо чудно и Оса да биди во стартен состав. Да почекаме уште малце да се средат картите и Чкембари најјако досега ако се вратиме в сала Пелистер со ваков тренер го чека светла иднина. Се надевам дека ова година конечно ќе тргнат работите веќе еднаш а со то би привлекле многу спонзори и успех понатаму.

П.С СРЕДВАЈТЕ ЈА САЛАТА НЕКА ЗАЛИЧИ НА НЕШТО ОТИ НЕКОЈ ЌЕ ОДГОВАРА!!! :D:kezec::D

Се изјасни Оса на фб: По интензивните преговори сепак НЕ најдовме заеднички јазик со управата. Сепак Пелистер е секогаш една од опциите за мене.

Не дека имаше јас мислам преговори, овај порталот спортклуб од газот информации си вади, ама ете чоекот ги реши наеднаш дилемите :D
Мене ова ми личи од Оса повеќе тролање на Пискачот, па во коментар се оградуваат и Славиша и Пинки, ај за Оса и Славиша би рекол и со право вака да реагираат, оти овде беа најдобри а ги остаја по 4 месеци без пари и мислам дури и не му ги исплатија и платите, зато дури е оваа управа ќе размислат дали ќе се вратат во Пелистер :kuracc:

Како и да е, останва сега да се погоди босанецот на лев бек и да си најдат уште еден играч за замена, па нека бега паторот во Металург :D

Ги испука Пискуле сите куршуми, нема поќе париња за да се слика. Сеа моли коли по фирмите да собери некоја банка да дојсат ннекој лев бек, ни мој-ни твој некој и то ќе биди.
Ја остаја најбитната позиција да јај пополнуват нна крај ко од ко ги потрошија парите. Наместо прво лев бек да се донеси и да се дат поголемиот дел од парите за него, ние купивме се и сеа ќе чекаме да собереле пари за да земат уште еден играч. Ко ќе дојсат некој полу-аматер од Србија/Босна има да ни се смејат сите.
Плус Дрогата имал 1+1 година договор а не 2 години како шо кажват од управа, па арбитражата (утре официјално) ќе биди во корист негова највероватно и ќе си замини во Металург за без пари.
Шо значи сјебани од сите страни... Нека се молат сеа Камчев да се смилува да му фрли некоја банка да го дозакрпат ростерот и да земат уште еден лев бек, оти ако не му дај тешко нив ќе биди. Ќе останиме со Кире и Маџовски само.:tapp:

Првата прозивка била во среда на 3ти Август.

Не можи чурлевски бе да го земи еурофарм за 400 евра а кај нас оние вдојците да земаат по 1500 евра или како лани за старецот да се даваат пари плус трошоци за смештај и сертификати а нашите да не му чинат мораше барем пецакот да го прелажат да дојди кај нас друга работа ете и охрид се сјачваат па ќе биди држ недај работата и трета работа ако не го земат клубот овие од фудбалот барем циле нека го земи ама во 100% владение и мирна глата иако е подбро да имаме два клуба ;)

Ti uste se nadevash vo sv.siljan da daj vo rk pelister ... Toj site negoj luge na preskonferencija izlegoja kaj rabotnicite. Toj cile da go zemi 100% reche... More samo gazdata na bitola da se smiluva da daj i vo rakometo neshto, se drzi vo grado od zik pelagonija stopanska banka bitola progres bitola fabrikata za bonboni zito bitola na tashko plodnost sega kaj da e za nekoja god ke ti nikni bolnica onde kaj bankata ke ja prenameni zgradata za toa a kancelarii ke gi premesti na dr lokacija (dom na kultura) ke vlegvate niz nekoja mala vrata vo teatarot od strana na goce delchev. Abe kolku i da zborate za chamche muabeti ve biva samo site samo eksperti se prajte a negledate deka samo machkanje ochi vi e se... Realnost kurvite Miravci tituli ke zemat i onie sechenite vo narednite 10god eventualno rabotnichki kako najorganiziran tim vo mkd na sekoe nivo (vo fudbal) a rakomet brat 15 god propagame abe ushe 15 god ne ne ispravaat ta kolku i da sakame dur e ona pichkata bugarska so so eden dres se iznaslika so site.

P.S dete sho vredi od site ovie sho gi donesoa ti e pivotot vo nego najmnogu doverba imam ovie desnite bekoj ko so moch da se praeni popolnuvat dupka samo.

http://sportclub.mk/index.php/rakomet/19314-rk-pelister-zasiluvanje

Е ова веќе личи на нешто. Касим си носи лев бек од Б и Х (најверојатно квалитетен играч со оглед на то дека Касим сам го носи). А ова втората опција уште поќе ме радва. Нека му го дат она дрвото дрогата на чиката и нека го вратат Оса назад и да ја почнуваме сезоната. Со оваја втората опција би имале супер тим и на секоја позиција по двајца играчи (макар шо мислам дека уште крило лево и голман резервен се неопходни). Многу би бил јас лично задоволен Оса да го вратат отколку дрогата да биди back up опција за босанчето, а и со оглед на големиот квалитет ништо чудно и Оса да биди во стартен состав. Да почекаме уште малце да се средат картите и Чкембари најјако досега ако се вратиме в сала Пелистер со ваков тренер го чека светла иднина. Се надевам дека ова година конечно ќе тргнат работите веќе еднаш а со то би привлекле многу спонзори и успех понатаму.

П.С СРЕДВАЈТЕ ЈА САЛАТА НЕКА ЗАЛИЧИ НА НЕШТО ОТИ НЕКОЈ ЌЕ ОДГОВАРА!!! :D:kezec::D

Чкембари не се враќаат на ракомет, се дури Пелистер го водат тие луге од управата :)

Не знам зошто толку негативна енергија спрема работник, Битолски клуб, е сега двајца преваранти што го создадоја тоа е друга приказна. Циле нема да влези во РК ПЕЛИСТЕР се додека не му се даде комплетно да раководи и да си стави негови луге. Тој да дава пари а С.Д како ретардираниот подржувач на Тодор Александров, или прецедател како лижачит Цревото, сигурно Циле нема да е во комбинација. Тој сака негови луге а не перачи на партиски пари. Затоа реши да се тргни и негојте луге да ги пикни во рк работник.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom