- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 995
- Поени од реакции
- 3.392
Eurofarm stana oficijalen sponzor na rabotnik,dali kaj nas se znaj koe oficijalen sponzor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас и ти брат, плус горанбт, томасино, зикобт и сите останати граѓани на Општина Битола. Ние сме спонзори 10 години уназад и со наши пари чекаме да ни продават приказни овие неспособните ко Тодор и компанија. Неможат да издејствуват ни 15денари плус од то шо го дава општината како спонзорство.Eurofarm stana oficijalen sponzor na rabotnik,dali kaj nas se znaj koe oficijalen sponzor?
Додека е на нозе дебелиот(Циле)ќе бидат јаки.Ваква амбициозност шиткаше и Работнички лани кај нас па сите видовме како заврши. Вакви статии да ги земеш во обзир и да ги гледаш како релевантни треба да си од оние ликови со добри 15-ина години стаж во државниве институции.
http://sportclub.mk/index.php/rakomet/19314-rk-pelister-zasiluvanje
Е ова веќе личи на нешто. Касим си носи лев бек од Б и Х (најверојатно квалитетен играч со оглед на то дека Касим сам го носи). А ова втората опција уште поќе ме радва. Нека му го дат она дрвото дрогата на чиката и нека го вратат Оса назад и да ја почнуваме сезоната. Со оваја втората опција би имале супер тим и на секоја позиција по двајца играчи (макар шо мислам дека уште крило лево и голман резервен се неопходни). Многу би бил јас лично задоволен Оса да го вратат отколку дрогата да биди back up опција за босанчето, а и со оглед на големиот квалитет ништо чудно и Оса да биди во стартен состав. Да почекаме уште малце да се средат картите и Чкембари најјако досега ако се вратиме в сала Пелистер со ваков тренер го чека светла иднина. Се надевам дека ова година конечно ќе тргнат работите веќе еднаш а со то би привлекле многу спонзори и успех понатаму.
П.С СРЕДВАЈТЕ ЈА САЛАТА НЕКА ЗАЛИЧИ НА НЕШТО ОТИ НЕКОЈ ЌЕ ОДГОВАРА!!!![]()