Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Тука се...Црногорците си заминаа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука се...Црногорците си заминаа?
Домаќините во одбраната не беа ни малку нежни и не бираа средства како да ја сочуваат сопствената мрежа.
Во корист на „зелено белите“ одеше и тенденциозното судење кое не немаше исти критериум во текот на целиот натпревар.
Охриѓани во 50-та минута останаа без универзалецот Мите Караиванов, кој доби директен црвен картон.
Не бе лупат без врска 3то исклучвање му беше тој селанецо појќе се караше со судите од шо играше ... алал нека му е колку шо си има тој проблеми во глатаКо не ни треба почнавме да победваме, дур се уходаме заврши сезоната па од на есен пак јово на ново
На шо личи ова бе... Кој стигна седнува на тастатура и вакви нешта излегват. Сигурно Мите бричот има добиено директен црвен дека веѓите не му биле исти.
Нема љубов појќе(само во приказните),и та љубов шо ја имаја луѓето кон Пелистер ја уништија со нивната "работа"..rezultatite se nebitni ljubovta e vecna
Нема пари за РК Пелистер,ама за овај Кајмако Кајмакосан има....
Е море отепанковци едни....
Жити капчето...![]()
Garant se ima dogovoreno so Kajmako da mu nabaci Kajmako nekoeКондомите за таму од ЦИле , муфте нека оди нешто од фирмата. Циле газда е или шо е...![]()
Šibanja koja se pamte: Bitolj 1988.
![]()
http://www.strategija.org/sibanja-koja-se-pamte-bitolj-1988/ Mate Sundevski so motor![]()