Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Mene mi se cini Cile i Piskaco ke iznenadat ovaj mesec, ke soberat pola igraci na Metalurg, pa na prolet ke si slavime titula vo Celinz. :)
Тој Циле можи да изненади да ги фрли патиките и да му ја убие и последната надеж на Пискачо дека ќе се вратиме на старите патеки:giggle::giggle:

Еми наброј ги де, да видиме колку ќе ги погодиш ако стварно дојдат :icon_mrgr:
Pa so ogled deka sme dobro pokrieni na site pozicii ke gi zemime samo najdobrite. Vugrinec,Atman,Manaskov,Cindric i eventualno Mojso ako gi pomini medicinskite pregledi.[DOUBLEPOST=1415144908][/DOUBLEPOST]
Тој Циле можи да изненади да ги фрли патиките и да му ја убие и последната надеж на Пискачо дека ќе се вратиме на старите патеки:giggle::giggle:
Mislis slucajnost e intervjuto so Mocarto i strajkot vo Metalurg da se slucat vo ist den? :D
Jas velam pak Kurdeles ke teci. :D

АКо го земиме Ванчо ќе бидам презадоволен . Му треба конкуренција на Папата , почна да се понаша како звезда во тимот.:icon_lol:

Јас сакам да ја видам линијата Циндриќ-Борозан-Липовина, да се потприме на млади сили а не на ислужени пијаници. :icon_lol:

АКо го земиме Ванчо ќе бидам презадоволен . Му треба конкуренција на Папата , почна да се понаша како звезда во тимот.:icon_lol:

Ванчо автоматски значи дека ќе треба да се менва паркетот многу наскоро :noze:

Mladi se i tie ke dobijat sansa potamu. Ke gi zemime niv vo Pelister Junior Sega e bitno da se potprime na dokazani igraci,ne se igra sekoja godina Celindz kup!

Последно уредено од модератор:
Ако мислат да ги регистрират Црногорците ќе мора до наредната недела,после џабе ќе биди,мислам дека ќе немат право да играт...
Како и да е,та со нив,та без нив тешко нас ќе биди....:confused:
Да не го ебеа тимот,со ланскиот костур,со неколку солидни засилувања можевме далеку да дотуркаме...
Ама зошто да биди нешто,ко можи ништо да не биди...:mad:

Пискачо е виден на улица Македонија на кафе со уште двајца типој...
Биче срече :noze:

Vi kazav koj go rastura Metalurg. xD
Majtap nastrana sega i da nosat igraci ke bidi dovolno kolku da ne se rezilime vo Preha.

Можи дечкото му е од Скопје , па отишол таму да се види со него. Неможиме да знајме...:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom