- Член од
- 23 март 2014
- Мислења
- 1.471
- Поени од реакции
- 1.242
Еми наброј ги де, да видиме колку ќе ги погодиш ако стварно дојдатTie so ke pobarat raskin na dogovor,ke dojdat kaj nas,ete toj srbino prv povlece noga![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми наброј ги де, да видиме колку ќе ги погодиш ако стварно дојдатTie so ke pobarat raskin na dogovor,ke dojdat kaj nas,ete toj srbino prv povlece noga![]()
Тој Циле можи да изненади да ги фрли патиките и да му ја убие и последната надеж на Пискачо дека ќе се вратиме на старите патекиMene mi se cini Cile i Piskaco ke iznenadat ovaj mesec, ke soberat pola igraci na Metalurg, pa na prolet ke si slavime titula vo Celinz.![]()
Pa so ogled deka sme dobro pokrieni na site pozicii ke gi zemime samo najdobrite. Vugrinec,Atman,Manaskov,Cindric i eventualno Mojso ako gi pomini medicinskite pregledi.[DOUBLEPOST=1415144908][/DOUBLEPOST]Еми наброј ги де, да видиме колку ќе ги погодиш ако стварно дојдат![]()
Mislis slucajnost e intervjuto so Mocarto i strajkot vo Metalurg da se slucat vo ist den?Тој Циле можи да изненади да ги фрли патиките и да му ја убие и последната надеж на Пискачо дека ќе се вратиме на старите патеки![]()
АКо го земиме Ванчо ќе бидам презадоволен . Му треба конкуренција на Папата , почна да се понаша како звезда во тимот.![]()
Ако падни Ванчо кај нас в сала , 300 зијани ќе напрај .Ванчо автоматски значи дека ќе треба да се менва паркетот многу наскоро![]()