Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе дајбоже никогаш да не влезат супер лига , да се распаднат уште ова година.
Кој е тој бе Дуариа ??А, шо се случва со Бесараб и Дуариа? Нешто ги нема на сликите на Работник шо ги клават на фејсбук.
Да не си заминаја од таму?
На голманот мислеше, Крис Нкангуа(или како и да е преводотКој е тој бе Дуариа ??![]()
Требаше да ја заврши кариерата лани баш на одлучниот натпревар со Пролет...па се случија немили сцени на тој натпревар,се апсеше,се тепаја публика,се прекинваше....Шо се случе,се пензионира баш тогаш или..?http://zoran-misevski.blogspot.com/2014/11/blog-post_57.html
Нема пара за која Моцарто би свртел грб на клубот, доживотниот технички директор![]()
Уште е бе во клубот . Дури диши ќе биди со Пелистер тој .Требаше да ја заврши кариерата лани баш на одлучниот натпревар со Пролет...па се случија немили сцени на тој натпревар,се апсеше,се тепаја публика,се прекинваше....Шо се случе,се пензионира баш тогаш или..?
Кои пола ќе дојдат кај вас, баш ме интересира кои вака според тебе?Mene mi se cini Cile i Piskaco ke iznenadat ovaj mesec, ke soberat pola igraci na Metalurg, pa na prolet ke si slavime titula vo Celinz.![]()
Tie so ke pobarat raskin na dogovor,ke dojdat kaj nas,ete toj srbino prv povlece nogaКои пола ќе дојдат кај вас, баш ме интересира кои вака според тебе?