Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дајбоже никогаш да не влезат супер лига , да се распаднат уште ова година.
Тој Иве колку шо му има нанесено штета на Рк Пелистер во овие 2-3 години , толку Начевци во 90тите со се цела федерација не успеаја .
За такви копилиња како него , трева забрана да му се клај на километар од салата да не се приближват.[DOUBLEPOST=1415106649][/DOUBLEPOST]
А, шо се случва со Бесараб и Дуариа? Нешто ги нема на сликите на Работник шо ги клават на фејсбук.
Да не си заминаја од таму?
Кој е тој бе Дуариа ?? :)

Иначе Бесараб е таму кај Иве .

Последно уредено од модератор:
Ne vervam deka na svezio mislese inaku imase dojdeno kaj Ive uste eden francuzin ako se sekavate lani go nudea vo Strumica potrenira malku i zamina. Mislam deka nanego mislese bidejki do skoro trenirase so igracite na Ive.

Некоја буква утнал ... Не е страшно.:)

Ама и мене ми оди дека за некој друг мислел дечкото.

Даниел Ривет. Беше пак во Битола негде крајот на летото...

Последно уредено:
http://zoran-misevski.blogspot.com/2014/11/blog-post_57.html

Нема пара за која Моцарто би свртел грб на клубот, доживотниот технички директор :cool:
Требаше да ја заврши кариерата лани баш на одлучниот натпревар со Пролет...па се случија немили сцени на тој натпревар,се апсеше,се тепаја публика,се прекинваше....Шо се случе,се пензионира баш тогаш или..?

Требаше да ја заврши кариерата лани баш на одлучниот натпревар со Пролет...па се случија немили сцени на тој натпревар,се апсеше,се тепаја публика,се прекинваше....Шо се случе,се пензионира баш тогаш или..?
Уште е бе во клубот . Дури диши ќе биди со Пелистер тој .:)
Законски неможи да извршува никаква дејност во клубот , ама тука си е тој .:D

Mene mi se cini Cile i Piskaco ke iznenadat ovaj mesec, ke soberat pola igraci na Metalurg, pa na prolet ke si slavime titula vo Celinz. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom