Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
ПЕЛИСТЕР СЕ ВРАЌА НА СТАРИТЕ ПАТЕКИ volume (којзнај,ја изгубив бројката):..:D
Во денешен спорт имаше изјава од Гоце Гроздановски познат како СЕР МОЦАРТ дека Пелистер во "најскоро"?време ќе се РЕОРГАНИЗИРА....:cautious:
Ќе се формирал борд на директори кои ќе го раководат и финансираат клубот?
Седум души ќе броел бордот на директори...
Најавени се неколку нови играчи од Кишињев,Молдавија кои треба да дојдат на проба,па ако задоволат ќе потпишат....
Ај да го видиме и ова....:нинџ:

ПЕЛИСТЕР СЕ ВРАЌА НА СТАРИТЕ ПАТЕКИ volume (којзнај,ја изгубив бројката):..:D
Во денешен спорт имаше изјава од Гоце Гроздановски познат како СЕР МОЦАРТ дека Пелистер во "најскоро"?време ќе се РЕОРГАНИЗИРА....:cautious:
Ќе се формирал борд на директори кои ќе го раководат и финансираат клубот?
Седум души ќе броел бордот на директори...
Најавени се неколку нови играчи од Кишињев,Молдавија кои треба да дојдат на проба,па ако задоволат ќе потпишат....
Ај да го видиме и ова....:нинџ:
hahahahah so ke gledame videno e...istata pesna sekoja godina

Сер Моцарт доживотен спортски (и секаков друг вид) директор на РК Пелистер :D

Во пракса им е две изјави во годината да даваат... Едната дека се ќе се среди и европски Пелистер, со странски играчи (y) , а другата (која е по неколку месеци) 'ќе се обидиме со наши сили да парираме' :( (n)

Али, ветува ова со Папата :D Трето место и финале во купот...

Сер Моцарт доживотен спортски (и секаков друг вид) директор на РК Пелистер :D

Во пракса им е две изјави во годината да даваат... Едната дека се ќе се среди и европски Пелистер, со странски играчи (y) , а другата (која е по неколку месеци) 'ќе се обидиме со наши сили да парираме' :( (n)

Али, ветува ова со Папата :D Трето место и финале во купот...
Досега дадоја изјава прецедникот,секретарот...ама не директоро со титулата СЕР...:)(Моцарто еднаш ко ќе кажи кажано е):pos:
Ова е трета изјава,значи се надмина просекот на изјави за јавност....:Dпа можи ќе биди нешто...
Плус шо го вратија Папата...:pos:ај нека речи некој нешто сега,почнaвме од Вардар играчи да носиме..:drk:
Европскиот Пелистер е на дофат...:D

аууууффф :D сега ќе ја опрааааат!шо нема да слушниш во врска со Пелистер хехехехе

Прво коло со Текстилец во Битола,другата сабота во 6сатО...:)

^
loves+me.jpg

Да одам.... да не одам.... да одам..... да не одам..... ЌЕ одам :icon_mrgr:

Само да ве известам дека Славиша не е кај вас, нека не ве лажат. Славиша е во Турција.

Пелистер-Текстилец 22-12​
Ако ни е за утеха имало бааги поотепани од нас:oops:

So igraci imame nie? ima nekoj dojdeno ili mladite igrat
Има поупатени од мене ама ете кој ги знам:голмани се Тосето,Менде и тој младио Филип ваљда се викаше,а во поле Кире Митревски,Фарук,Папата,Башлако,Дрогишки,Врапчето(така ми го кажаја прв пат го глеам крилово),Чурлевски,Василе,двајца од страна еднио Ордев го рекоја,другио не го знам и уште 3-4ца од кај Злате...

Ако ја знај некој салам цела екипа нека напиши (и шо бројки носеа денес) јас некој ги знам порано шо играле во Пелистер, а ги знам децата и од кај Златко Димитровски, ама гледам има многу новајлии...

Дојде времето папата ѕвезда да биди во тимот :tapp:
А Василе :facepalm:

Инаку за играчите и јас не ги знам сите. Ми кажа еден другар како се викат и кои се ама не запамтив :icon_mrgr:. Играта средножалосно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom