Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2 недели баш од такви чаршиски муабет ми кажаа дека доаѓаат 2 бека (лев и десен) од бундес лигата но се чекало првенството да заврши во Германија за да ги објават, имало таков џентлменски договор да не се нарушела хармонијата во клубовите каде играле, за десниот бек ќе се плајќало оштета. Покрај тие два Перич сакал назад а исто така отворена била вратата за Фитиљо.
На крило ќе сме терале на наш погон шо и е задоволително нема потреба да се фрлаат пари на тие позиции.
Доколку Duarte го донесат а има договор со Гепинген до крајот на сезоната ќе се добие играч кој во одбрана ќе ровари. Не дека и во напад нема да даде резултат но врлина му е одбраната.
Дали на десен бек конечно ќе добиеме екстра играч и дали со Павле ќе е доволено ми е најголемата енигма.
Ајде за брзо ќе ги отворат картите. Моја желба е уште еден пикер и на среден да го видам Кулак oд Чеховски Медведи мн потценет а доста и интересен играч е.

Дуарте според мене е непотребен трансфер моментално. Доколку буџетот се зголеми како шо има најава, можи да се најди многу подобра опцикја од него.
И јас слушнав муанет за Манссков и тој според мене е непотребен играч во овај ростер на Пелистер. Можи ќе.треба да се разгледа опција за десно крило евентуално, на лево нема потреба од трупање играчи. Нека играт Цветан и Петар, за нив ќе биди огромно искуство, тука е и Ојлевски.
Најмногу ќе ми напрај ќеф доколку прочитам дека Кисум го продолжил договорот и останва и нсредна сезона. Него МОРА да го задржиме и да го вратиме Перич, пошо ете се погласно се збора за можно негово враќање во Битола.
На потег се и другите локални фирми а ги има доста шо можат да поможат финансиски (БиМилк, Синпекс, Кромберг, ЕРИ, ВеМилк и еден куп ИТ фирми шо финкционират страшно добро во Битола).

Кизиќ, Лесјак, Костески, Радовиќ, Ојлески, Кузманоски, Петар и Павле Атанасијевиќ, Пешевски, Василев, Танкоски, Сери - СИГУРНО останват !

Дејвис, Хосни и Велкоски се под знак прашалник, а ќе се носи најверојатно цела надворешна линија (бекој) ако си оди Хосни и два десни и уште еден пикер.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Денојве требаше да дојдат претставници од ехф за проверка на моменталната состојба на салата, сеа дали беа или до прва ќе идат ќе се дознај, ама се знај шо се бара, внатрешно осветлување (целосно функционално), надворешно, паркинг простор (на ова треба да работат), греење (сеуште статус кво, со тајфуните ако излезиме на Арена 3 и оваа сезона - шта речи-а не заплакати), соблекувални,вц, просторија за допинг итн. Ќе требат уште неколку работи за во салата да се средат, зато идат 4 месеци пред да почни ЛШ за да се средат сите недостатоци, ова сезона ќе можиме да ќариме европски ракомет тука и да донесиме големи екипи во Битола.

Друга работа, имаше коментари за оваа сезона за утакмиците од ЛЕ дека биле прескапи картите - 250 денари за меч од второто по ранг најдобро натпреварување во ракометот, е сеа цените ќе бидат двојно, така да, да знајте шо да очекувате, не да има коментари од типот, кој да го гледам бе брат Сери инвалидот !? Пешевски дебелио и ред други, самиот статус на ова натпреварување дава 2 чекори напред од шо бевме сега, така да и за очекување ќе бидат карти за ЛШ по цена од 500 денари !
И некни имаше одма коментари 250 денари му биле многу за карта плус маицата шо ја даваја заедно со картата, па не знам шо народ ќе бевме, дали само ние сме такви :D Да можи 3 за 100ка ќе земат :pos:
До сега се сосема ок картите, за една до две утакмици максимум месецот ако не можи некои да одвои 500 до 1000 денари за клубот кој му игра лш, тогаш џабе кукаме по коментари до нас е проблемот.
Не можи Пелистер-Тиквеш или Пролет и пример Пелистер-Киелце или ПСЖ да ги гледаш за иста цена од 100 денари, да се разбериме :D Мора да се разграничат некој работи за да не се прај револт меѓу нас битолчани на јавните објави на клубот или на фан страната, кој сака можи да одвои пари да си го гледа клубот за кој навива, а не да кука, а за кафето на Широк Сокак и полни кладилници мува не не лази :)
Ако не Арена 3 е тука, ама пивото и кикирите пак 5 стотка ќе оди :pos::pos::pos:

п.с. МанаскОФФ :neetaka::kuracc:за курово здравје ни е, тотално небитен играч во моментот и мора да се ослободат од дел од сегашните играчи и да се земи нешто поквалитетно оти вака ќе сме топовско месо.

Последно уредено:
Кизиќ, Лесјак, Костески, Радовиќ, Ојлески, Кузманоски, Петар и Павле Атанасијевиќ, Пешевски, Василев, Танкоски, Сери - СИГУРНО останват !

Дејвис, Хосни и Велкоски се под знак прашалник, а ќе се носи најверојатно цела надворешна линија (бекој) ако си оди Хосни и два десни и уште еден пикер.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Za Radovic i ne sum bas siguren deka ke go zadrzat voopsto ne dobivase sansa vo posledno. Za Duarte mislam deka nema nisto sho sum slusnal niz grad za bivsi potpisani rakometari na Vardar se zbora za Nejc Cehte ama ke vidime

Za Radovic i ne sum bas siguren deka ke go zadrzat voopsto ne dobivase sansa vo posledno. Za Duarte mislam deka nema nisto sho sum slusnal niz grad za bivsi potpisani rakometari na Vardar se zbora za Nejc Cehte ama ke vidime
Jas slusnav i za miha zarabec nz kolku e vistina, kil prat remont taka da mozi nesto da ispadni.

@Пеце Прав си за картите, али уште од сега го оправдувам клубот за било која цена која шо ја претпоставуваш ти дека ќе биди. Ко можат да плаќат за во фелиција сува карта по 800/1000/1200 за балканските "турбо фолк ѕвезди" ќе си платат и за вистинските ракометни европски ѕвезди
Автоматски споено мислење:

3k karti za proslava na titula ne mozime da gi prodajme sala i stadion barame, ne znam kakov marketing ne ni pomaga ednostavno lugeto ne se naviknati da platat za sport
90% е продаена салата, денес ќе биди полно до последно место

3k karti za proslava na titula ne mozime da gi prodajme sala i stadion barame, ne znam kakov marketing ne ni pomaga ednostavno lugeto ne se naviknati da platat za sport
Како не можи ко се продадоја сите вчера.
Колона за карти имаше до кај бутките.
Е сеа то шо навивачите нема да бидат в сала е нивна одлука, ама салата е распордадена за денес.

Како не можи ко се продадоја сите вчера.
Колона за карти имаше до кај бутките.
Е сеа то шо навивачите нема да бидат в сала е нивна одлука, ама салата е распордадена за денес.
ta slika deksi so ja objavi beshe od so vardar, karti uste ima vo prodazba

Можи на фризер ќе бидат тогаш, ќе се шминкаат и спремаат за пред Магнолија да се сликаат :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom