Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Овај Ненадиќ Петар си замина од Веспрем [emoji848]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ваков играч не ти иди во клуб како Пелистер...Пола екипи од Европа му имат доставено понуда на овај. За ваков играч треба богами солено да платиш и прашање дали би дошол во клуб како Пелистер.
Нашите да најдат некој десен бек ќе биди успех.

Гледам типот играл во Висла кога го турнале Киелце и станале шампиони со Валтер па веројатно се во добри односи. Нека се активират сите нека проверат ситуација не кошта ништо. 2 и пол месеци се во прашање нека му искешират 40,50000 за тој период и то е то.

Фатил чартер лет за битола веќе
:oleee:
Неможи до Битола, летот му е до Скопје таму ќе ја исклецка сестра ти па после ке го земиме со кола за Битола.

Неможи до Битола, летот му е до Скопје таму ќе ја исклецка сестра ти па после ке го земиме со кола за Битола.

Глејте си вие сестрите , оние циганчињата од екипа ви ги искинаа , и чекајте го Петар на плоштадО :kuracc:

Probuvase Valter mnogu kombinacii ama izgleda najdobra ke bidi Sosi(Stevanovic) Kasper Hosni bekovi. Problem e sto taka ke mora ili Kizic na golot ili Pesevski pa da se pravat dve izmeni za odbrana.

Problem e sto taka ke mora ili Kizic na golot ili Pesevski pa da se pravat dve izmeni za odbrana.
Како ?

Кој ги носи тие незналици во двојката секоја чест. Двата Црногорци шо се дојсени и левиот и десниот бек се чист просек… море ни просек не се, калибар за втора лига.

Како ?

Кој ги носи тие незналици во двојката секоја чест. Двата Црногорци шо се дојсени и левиот и десниот бек се чист просек… море ни просек не се, калибар за втора лига.
Мијушковиќ е солиден игра одбрана добра има и квалитетен шут но му фали експлозивност во движењето, динамика во играта еден на еден. Малку е тромав но ветува солидни партии.
Бешјак е дрво неделкано нема да седи долго.
Фали Мартин Ивановски од првиот дел од сезона, играч кој ветува доста само да се поработи повеќе на него индивидуално.
Кај Христијан Митревски има напредок му фалат 10+кг маса која ќе му даде поголема сигурност во дуели.
Потенцијал е детето само да не падне ко Емко.

Мијушковиќ е солиден игра одбрана добра има и квалитетен шут но му фали експлозивност во движењето, динамика во играта еден на еден. Малку е тромав но ветува солидни партии.
Бешјак е дрво неделкано нема да седи долго.
Фали Мартин Ивановски од првиот дел од сезона, играч кој ветува доста само да се поработи повеќе на него индивидуално.
Кај Христијан Митревски има напредок му фалат 10+кг маса која ќе му даде поголема сигурност во дуели.
Потенцијал е детето само да не падне ко Емко.
Ова ми беше муабетот имаме деца (како христијан , или други дечки дали од Бт или другите градој) зошто да му го држи местото некој си мијушковиќ кој НИШТО ама баш ништо нема, ни шут ни одбрана игра ништо (а и сам кажа дека му фали многу). Зошто тука да го учиме ракомет да игра и да му држи место на нашите, да дели да прај разлика Ок ама вака бркај ги одма.

Зошто тука да го учиме ракомет да игра и да му држи место на нашите.
Можеби денес не прај разлика за година две можеби.
Во недостаток од потенцијален производ мора да се бара барем во околината.
Пример е со Печурица кој баш има висок потенцијал. .
Црна Гора е баш место за расадник на суров потенцијал во мн спортови и го отпоздравувам овај потег кој го прават барем да биде квалитет не само да се носат по секоја цена.
Печурица, Мијушковиќ се кадетски репрезентативци и вреди да се пробатат такви играчи, посебно десни бекови.

Како ?

Јас пишев дека мора да има три македонци на терен и затоа Ќизич или Пешевски мора да играт со бековска постава од странци. Ти што ми реплицира појма немам не можам да сватам. Остајте ги лугето да си ја терат работата кој ги носи зошто ги носи си знат тие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom