Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Стрим некој?
Автоматски споено мислење:

Табоада е ѕвер, Радовиќ страшни проектили мава од бек. :)

Последно уредено:
Не знам за ракометот ама навивањето беше едно од најјаките во ова сезона.
Се осеќа нова енергија меѓу сите, имаме премногу повратници на трибина и тој факт радва!
Повелете сите во Чкембарскиот коп, ако се продолжи вака ќе се пиши нова историја.
После утакмица уште 20 минути се пееше со играчите, кефој беа!

Се осеќа енергијата стварно, обично за сите работи влегвам со песимистичко размислување, ама овај пат се гледа дека ќе ја биди. Работат chosen, работат и сите останати. Гостувањето во Скопје ќе биди врвот ова сезона, интуицијата никогаш не ме излажала.

Не знам за ракометот ама навивањето беше едно од најјаките во ова сезона.
Се осеќа нова енергија меѓу сите, имаме премногу повратници на трибина и тој факт радва!
Повелете сите во Чкембарскиот коп, ако се продолжи вака ќе се пиши нова историја.
После утакмица уште 20 минути се пееше со играчите, кефој беа!
Абе кој ова сезона... најако последните не знам колку сезони. Предобро

Мобилизација со еден статус, едноставно природен тек на работите. Фалеа пак многу карти.

ke reci nekoj ne ni treba golema sala ili golem stadion...
nikogas bitolcani ne igrat na sitno...
za vrv na ovaa sezona treba da bidi gostuvanjeto vo skopje...
treba da se organizira eden charter voz i pet sest avtobusi pa ko je jaci...
ali kako sto mi sedi rabotata mozno e i prvo mesto vo grupata i lesen protivnik... sto ke reci cetvrtfinale...
a togas sve e mozno...

некој аир од грциве :pos:

Ima be negde snimka od denes da ja gledam raet oti ostaj rakometo se vraka navivanjeto denes mnogu stari lica isto i novi deca top se bese so mala zabeleska poveke trebase da ja iskoristime obicnata publika vo pesni i nekoj stari skandiranja a Peric zver upm a Radovic i Kizic dobri bilo kako bilo naprajme keijf so rekoja pogore sekoj e dobredojden vo ckembarskiot sektor elate nema da zazalite zabava zagarantirana pred za vreme i posle natprevarite [emoji3515]
P. S. Lozari se braka Ckembarski! [emoji524][emoji3515]
P. P. S. Za skopje ke mu go najdime careto ako treba site karti ke mu gi kupime i ako trgnime od poke koj ke ne zapri na vrata [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kolku karti ni dadovte vie?
Колку шо дојдовте... Имаше некој на улица остаен?
Како и да е за толку ве бива да се соберете и тоа шо дојдовте беше премија.

П.С 10% од капацитетот треба да биде отстапен за гостински навивачи.

Ima be negde snimka od denes da ja gledam raet

Барај ја утре на ehftv.

Мислам дека имаме можност да го задржиме Периќ во екипата, треба да притисни управата барем за него, да му се дај се шо ќе посака, овде е вистински ЛИДЕР на екипата, цар, тешко да најдиме адекватна замена за него, така да на потег е управата да го задржи....
Мирко Радовиќ му се измоча всурат на Бабиќ шо не го земаше на утакмици, особено на домашните утакмици кај шо испаѓаше како вишок странец, Мирко и без утакмици е две скалила над Мацко и Мараш, плус за играта во одбрана да не зборам, лав !
Интересно шо го избрани цело второ Кизиќ, фати 3-4 добри топки, за атмосферата топ, тој од стручниот штаб од швајцарците снимаше на крај :D Најдобро издание оваа сезона ! :oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom