Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Да дека Чкембари се одговорни шо влегвате покасно, глуп еден. Ако имаш прочитано баш Чкембари стално критикуваат дека е срамота шо гостинските навивачи се пуштат да гледат 20 минути утакмица и мора то да се среди.
Не знам како е во Скопје, ама кај нас е проблемот прво во 'управата' ,па се прелеват на сите нивоа подолу.
Лани 21 април 2024 мислам беше, кога шитнаа едно 500 карти плус па заглавија тие луше надвор.Прво беше касно дошле, па после реакции клубот се извини и враќаа пари.
И вчера оделе луѓе на билетарница имаме немаме карти.Карти (официјално) не можат да се земат на ниту едно продажно место!

Последно уредено:
Не знам како е во Скопје, ама кај нас е проблемот прво во 'управата' ,па се прелеват на сите нивоа подолу.
Лани 21 април 2024 мислам беше, кога шитнаа едно 500 карти плус па заглавија тие луше надвор.Прво беше касно дошле, па после реакции клубот се извини и враќаа пари.
И вчера оделе луѓе на билетарница имаме немаме карти.Карти (официјално) не можат да се земат на ниту едно продажно место!
Toa e koga pretsedatel na klub ti e "prosecni kladionicar" so turizam fakultet staven na pozicijata zatoa sto e dobar drugar so gradonacalnikot. Pari ima no U od uprava nema

Кој идиот си чудо едно. Можи и чкембари ти се виновни што ве исфрлија од ЛШ како партали, па не можевте на рајат да ги гледате.

cigo aj dosagaj... prasa mu dadov odgovor. kakva vrska ima tvojot komentar so mojot ili so mojot odgovor na clenot pogore?

bidi blagodaren sto seuste igrate i dobivate vajald karti za LS blagodarenie na reputacijata na Vardar.

cigo aj dosagaj... prasa mu dadov odgovor. bidi blagodaren sto seuste igrate i dobivate vajald karti za LS blagodarenie na reputacijata na Vardar.
Е стварно имате репутација нек си ебе матер " ЕДИНСТВЕНА ЕКИПА ИЗБРКАНА ОД ЛШ КАКО НЕДОСТОЈНА ДА СЕ НАТПРЕВАРУВА ВО ЕЛИТНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ, НЕПОЖЕЛНА ВО ИДНИНА" богами репутација голема. Ајде сега лечи врустрации повеќе не ти одговарам и во иднина кога ќе гледаш ЛШ ќе си носеш зелен дрес да знаат дека бодриш македонски тим.

@ohrid66 оти вака им правите на најРакометните? :D
ВМРО ја намести утакмицата,се знаеше уште пред почеток.
Платформата еурофарм реплек работник е прогласена за умрено

ВМРО ја намести утакмицата,се знаеше уште пред почеток.
Платформата еурофарм реплек работник е прогласена за умрено
Можи да ја месетеле да изгубат со помалце.
По шо се најракометни сепак

Честитки Охриѓани! Долга е раката на Вардар :D Каква одбрана со муда им одигравте, баш тоа што го зборев пред мечот. Излеговте сосема друг тим , пред се во одбрана. Али ако тренерот ја оставеше поставата со Иванковиќ и Савревски тешко дека ќе тепавте.Овака Петриќ и Томи ги погребаа шурите. Се гледаше жарот кај нив двајца и кај Ѓукиќ. Уште еднаш честитки, само напред!

Честитки браво супер игра, Заедно сме посилни, ајде Охрид заедно со Вардар догодина во ЛШ да покажеме и ние дека знаеме да играме ракомет, доста беше резилот последните три години дај боже никогаш повеќе да не се срамиме така во ЛШ

Супер утакмица, супер атмосфера и одлично навивање, браво охриѓани.
Една замерка, што се отпуштивте пред крај трбаше со 10-12 да ги плеснете,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom