kБаба Ратка моеше да има ТВ, ти не.
Изгуби, 2 разлика, 19-17.
Mnogu nalce golovi, dali igrase Borozan?Sudiite ocaj a?Баба Ратка моеше да има ТВ, ти не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kБаба Ратка моеше да има ТВ, ти не.
Mnogu nalce golovi, dali igrase Borozan?Sudiite ocaj a?Баба Ратка моеше да има ТВ, ти не.
Грешки многу имаше, како судиски, така и од страна на играчите на Металург, Борозан не изигра нешто/ништо, барем ја не го приметив..k
Mnogu nalce golovi, dali igrase Borozan?Sudiite ocaj a?
Sto naprai metalurg, neam tv inet na mestovo?
Баба Ратка моеше да има ТВ, ти не.
k
Mnogu nalce golovi, dali igrase Borozan?Sudiite ocaj a?
Грешки многу имаше, како судиски, така и од страна на играчите на Металург, Борозан не изигра нешто/ништо, барем ја не го приметив..
Реално можеа да го добијат мечот Металург да не беа тие неколку глупи избрзани напади, и не реализирани шанса, плус заебанции од словенците.
А јебига ако ме трола. Друг пат коа ќе биде озбилен толку и ќе добие одговор
Moe mislenje sto ne mora da e tocno voopsto go sledam metalurg poodamna uste mnogu pred Lino da dojde, dokolku se se zezne rabotava okolu parite, ako Minco ne go bankrotira klubot ako izdrzi finansiski, doktor Lino od ovie igraci sto gi ima vo momentov so plus ekstra golman za dve tri godini ke napravi zver tim znaci zver
I ti so pravo znam i za kogo mislis koga vikas nasite unistija se, ama sepak mislam dodeka e Lino ne se odi imaz nadez za Metalurg, toj ako naseti deka ne biva nema da ceka mnogu, mislam okolu finansiite, a deka so ovie ograci ke bide top zver tim ke bide. Site klubovi sto go spomna e tocno gi inustija na sila od inaet od neznam sto od toa makedonskiot sindrom na samounistuvanje! ZalnoИ за тие две-три години, наместо да има тим кој ќе игра во Лигата на Шампионите, ќе има тим кој ќе игра во ЕХФ и Челинџ, кадешто заработката е многу помала и после ќе се жали Лино дека мал им бил буџетот и дека немаат пари да купат квалитетни играчи. И кој сериозен играч ќе дојде во клуб кадешто 6 месеци ќе му доцни платата? Некои азијати и африканци?
Сѐ што вреди уништија нашите, почнувајќи од Кометал ЃП, РК Пелистер, ОК Работнички Фершпед, мислам дека и кугларскиот клуб Вардар не постои повеќе итн.
Металург изгуби пола тим со заминувањето на Станиќ! Атман е веќе небитен. Сега слободно може да им дадат исписница на сите поскапи играчи. Џабе ќе ги чуваат и плаќаат, нема поента. Вчера можеше да се види важноста на светска класа голман, што само Штербик и направи на Ловен, шутираа од чисти позиции, одбраната им беше пропусна ко швајцарско сирење али џабе кога имаш голман од тој калибар кој има свој ден. Без таков голман нема врвни резултати.
Ловен имаше многу промашени зицери и чисти шутеви. Не за џабе на крај кога стигнаа од +7 на +3 Штербик беше лут и викаше по одбранбените играчи. Го имаш натпреварот на Лаола погледни го и сам. Само човек што не го гледал натпреварот внимателно и објективно и што води инат може да каже дека за победата не беше најзаслужен Штербик. Нападот исто беше добар али одбраната у најмала рака беше подпросечна. Нешто подобра од одбраната против Металург во струга и против Веспрем на гости, она што ја направи разликата беше Штербик и нападот на Вардар кој после подолго време беше на врвно ниво. Лацковиќ, Душебаев, Карачиќ изиграа најдобра партија од почетокот на оваа сезона. Ќе ја видиш разликата ако Штербик нема да има свој ден и не брани на тоа ниво. Во Цеље и против Ловен беше феноменален.
Ај објасни како го заклучи тоа?Au kolku nemas r od rakomet pojma auuuu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk