Фан клуб - РК Металург

Нема потврда од официјалната страница за заминувањето на престапот но штом го нема значи е заминат. :)
Сега на негово место нека го ангажираат овој Џукич или евентуално Костески, кој и да е ќе биде подобар од престапот.[DOUBLEPOST=1407097032][/DOUBLEPOST]Него каде е Нелоски? потпиша професионален договор треба да е во тимот.

Последно уредено:
Нема потврда од официјалната страница за заминувањето на престапот но штом го нема значи е заминат. :)
Сега на негово место нека го ангажираат овој Џукич или евентуално Костески, кој и да е ќе биде подобар од престапот.[DOUBLEPOST=1407097032][/DOUBLEPOST]Него каде е Нелоски? потпиша професионален договор треба да е во тимот.

Нелоски е во Унгарија.

untitled-png.99038

Кој играч е 44ката?

Овај од фалангата е, еден од оние војници копја што носеле. Директно потекло од Александар Македонски. Македонската инвазија продолжува.

Овај од фалангата е, еден од оние војници копја што носеле. Директно потекло од Александар Македонски. Македонската инвазија продолжува.
Незнам што толку имате против странци во тимот, Металург има високи амбиции и треба да се добро покриени на секоја позиција.. очигледно Костески не е од тој калибар на играч за во овој тим на Металург, а друг освен Костески на таа позиција за во првата екипа нема.
Лино не е луд ако има добра алтернатива за десно крило да купува од странство, а и ги видовме младите што направија на јуниорското првеснтво, последни на ЕП и порази од антиракоменти земји како Израел, Естонија..
Јас би бил задоволен ако вадиме по двајца од јуниорите секоја година.. еве како Талески и Нелоски ова лето.[DOUBLEPOST=1407295774][/DOUBLEPOST]Инаку сум презадоволен со ангажирањето на овој играч, одлична замена ќе биде за Гоце.
Дечкото потсетува на Абало :)

Последно уредено:
http://handballme.me/2014/08/partizan-poceo-sa-treninzima-marsenic-na-cekanju/

И овај Минчо ја прај влашката:гик:
Зарем до 50илјади евра е дојден Металург па да не можат едно такво обештетување да исплатат...
Сигурен сум дека не,кога даваат толкави пари за другите играчи....
А ќе добијат добар пред се млад играч,двометраш,шо игра во двата правци....

http://handballme.me/2014/08/partizan-poceo-sa-treninzima-marsenic-na-cekanju/

И овај Минчо ја прај влашката:гик:
Зарем до 50илјади евра е дојден Металург па да не можат едно такво обештетување да исплатат...
Сигурен сум дека не,кога даваат толкави пари за другите играчи....
А ќе добијат добар пред се млад играч,двометраш,шо игра во двата правци....
Дај не заебавај и ти сеа. Самсоненко не сакаше 100илјади евра да даде за Станиќ којшто е еден од најдобрите голмани у свет и вреди 10 пати повеќе а сега Металург требало да даде 50илјади за мачка у вреќа како што е еден анонимус од партизан. Тој треба да дојде и за кикирики да игра во Металург а не па уште и обесштетување да бараат за него. :facepalm: Наредна година ќе го добијат за безпари а партизан нема ебан динар да види.

Незнам што толку имате против странци во тимот, Металург има високи амбиции и треба да се добро покриени на секоја позиција.. очигледно Костески не е од тој калибар на играч за во овој тим на Металург, а друг освен Костески на таа позиција за во првата екипа нема.
Лино не е луд ако има добра алтернатива за десно крило да купува од странство, а и ги видовме младите што направија на јуниорското првеснтво, последни на ЕП и порази од антиракоменти земји како Израел, Естонија..
Јас би бил задоволен ако вадиме по двајца од јуниорите секоја година.. еве како Талески и Нелоски ова лето.[DOUBLEPOST=1407295774][/DOUBLEPOST]Инаку сум презадоволен со ангажирањето на овој играч, одлична замена ќе биде за Гоце.
Дечкото потсетува на Абало :)
Никој нема против странци во тимот..има против глумењето на Лино и управата ....искачаат со изјави како они даваат шанси на наши млади а вардар не...а купуваат Хрвати, црногорци срби кој се млади за да играат....а не наши деца.....ама пак утре истото ќе го трубат и ќе се лупаат во гради...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom