- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Размислував синоќа за утакмицата и мислам дека Лино ја изгуби, а незнам дали сум во право ... Од сите спортови што ги гледам, мислам дека најмалце разбирам, но така мислам .... Значи морал да најде начин да ги мотовира, мада и самите играчи ако не се мотивираат за такви утакмици, незнам какви играчи се ....
Второ се виде колку се важни навивачите во спортот, реков и во темата на РК Вардар, браво за Комити, само да се смират и да не прават инциденти да не тепаат невини луѓе, тогаш убедливо ќе бидат најдобри.
Е сега зошто Лино е крив.Затоа што, Вардар играше без ТРЕНЕР.А тој игра со одбрана 6-0.
Значи мораше да игра одбрана што ќе мора ТРЕНЕР на Вардар да одговори на тоа, да игра со некој фластери, да игра 5-1, да игра некоја повисока одбрана, од кај да знам што да ИГРАШЕ нешто што ќе мораше газда Самсоненко да одоговри, а со мој очи се уверив дека човекот не рабира, разбира ете толку јас колку што разбирам
Барем така мислам, ако грешам слободно нека ме поправи некој.Ужасно, како не најде некое тактичко решение, ме разочара.Цела утакмица не оди и не оди, а Металург го игра истото, многу се изнервирав.

Е сега зошто Лино е крив.Затоа што, Вардар играше без ТРЕНЕР.А тој игра со одбрана 6-0.