Фан клуб - РК Металург

Ќе биде забавно и оваа година :)

1077009_630883370256190_1954772807_o.jpg
Вака се навива ракометно, без запалени шалови и летечки лименки...

Да, он ме цитираше претходно па гледам го избришал мислењето.
1000 денари беа 2012//2013 колку што ми текнува со сезонски билет седиш во М2, М3, М13, М14
2011/2012 беа многу поефтини.

Имаше бе неписмен, секоја година идам, ти за гревови веројатно не си ни гледал натпревар во живо од ЛШ.

Па нели рече дека не идеш, туку само на ЛШ си идел оти си ѕвезда. Ќе идеш со Вардар во ЛШ да ја видиш истата сала во друга боја и за друг клуб како навива? или ти фуфка?

Нема сезонски за ЛШ бидејќи самиот збор сезонски означува цело натпреварување, а во ЛШ ни Барса не знае до каде ќе стигне, не па Металург. Затоа се продаваат блок влезници за одредена фаза од ЛШ како и што пишува во видеото LetMeSea , така да ти си тој што треба да научи што се сезонски а што блок влезници и да правиш разлика помеѓу нив.

Добро де, се мисли на карта која важи за 5те домашни утакмици, ништо страшно ако ги викаат сезонски. Истите тие што имаат такви карти се после во предност да купат и за нокаут фазата. Добра политика им е тоа, треба и Вардар исто да постапи сезонава.

Зошто одма го мешаш мојот клуб, каде јас направив некоја споредба или да го пофалам?
Само две будали велат чини вашиот клуб а останатите не и сега во право сте и ти се молам не ме цитирај самиот признаваш дека две години гледаш ракомет.

Епа вака сега, ние вакви какви шо сме будали и тимот кој што го поддржуваме кој што според тебе не знае како се работи, лани го направивме најголемиот успех во македонскиот машки ракомет( ако бевте некои познавачи ќе го почитувавте ова), додека вие експертите со вашиот тим губите по 15 -20 разлика, па сега види ти дали има простор овдека за твоите експертски мислења со 30 годишно искуство. А за тоа дека гледам 2 год ракомет, ти случајно директно на 20 год искуство да не појде, немаше период во кој ти гледаше само 2 год ракомет ?

А и еве можиш еден вака експертски одговор со 50 годишно искуство да ми овозможиш. Моментално на натпреварите на Пелистер има толку публика како на видеово ?????
http://www.youtube.com/watch?v=n-2Hm5yU6uk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom