Фан клуб - РК Металург

тооо 2 разлика пораз е одличен резултат.....сеа у борис ќе ги стопиме швицарцитее

CupWinnersCup (M) 15:30 Zurich - Metalurg Skopje 31:29

Супер резултат...Имаме големи шанси да се пласираме во Полу-Финале...

брао брао...фичо за изненадување дал 6 гола...шмига и ацо по 5...
имаат големи шанси за влез меѓу четирите најдобри екипи во ова натпреварување...

П.С. Може со швајцарците ќе поминат ама од Вардар се ми изгледа дека ќе го пијат:vozbud:

2 разлика е добар резултат. Со полна сала и силна мотивација и ете сме во следниот круг на натпреварувањето. Само напред.

Браво браво,одличен резултат дома ќе ги газиме :vozbud:

Добро е до некаде. Добро изигравме во напад посебно конечно 1 стрелец Лазаров Филип, браво за него сигурно му тргна.
Еве ги стрелците за нашиве:
6 Лазаров
5 Малтсев
5 Миркуловски
5 Стојанович
2 Стоилов ( црвен картон )
2 Живкович
1 Чантурија
1 Ѓоргоноски
1 Недановски
1 Стоилов Митко

Кај нив наефикасен беше Басич, со 8 гола. Треба да се внимава на Басич на реваншот опасен е многу.

Филип по толку голови и за репрезентација да даваше.:pipi:

Od edna sporedna ekipa izleze deka e pojaka i od Vardar Pro.Sigurno i so 2 gola razlika pobeda ke odime vo 1/2 finale,bidejki 29 se mnogu i nedostizni za Svajcarcite.Prepolna sala i odlicna igra ke gi deklasirame.:helou:

мора да ги декласираат на домашен терен...пред нив имаат одличен резултат од првиот натпревар и мора да го искористат за да играат меѓу четирите најдобри....со среќа во реваншот и се надевам на понатамошен пласман

Одличен резултат. 2 гола разлика се и тоа како достижни. Се надевам дека ќе бидеме на време информирани кога се игра повратниот натпревар, колку ќе чини картата итн.

НАПРЕД МЕТАЛУРГ!!!!

Se igra vo sabota na 4 april, samo vremeto ne znam dali e utvrdeno. A karti valjda ke bidat standard po 100 denari, maksimum 200 ama ne mi se veruva. Samo steta sto Smigic nema da igra, mozese mnogu da im pomogne.

Сега кажаа дека ке се емитува на А2 во 18:30 мин. Жал ми е што неможам, нема организирано за Скопје превоз. :(

Sigurna pobeda imame.Da cuknam na masava ama stvarno 2 gola ne se nisto vo prepolnata Boris Trajkovski.

Од акде си толку сигурен? кога и на прес конференција филип лазаров рече дека во последните минути ќе се одлучува кој ќе оди понатаму, значи ќе се игра егал цело време. квлаитетни се овије не се зезај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom