Фан клуб - РК Металург

4.jpg

http://sportmedia.mk/rakomet/domash...adoa-13-kata-ushte-parite-da-ni-gi-dadat-foto

Прв пат слушам за ПРИВРЕМЕНО ПОВЛЕКУВАЊЕ ДРЕС:eek:

Шо демек,оставаат надеж дека некогаш ќе се врати па ќе му го вратат стариот дрес и број,шо е муабетот?
И ако веќе му правеа чест нека му дадеа друг број на Шпилер,демек до бројот беше пречката за потписот на Шпилер...:pos:
И добро прашање е навистина на Жути,КАЈ СЕ ПАРИТЕ?:D
П.С.

Ако беше здрав Шпилер требаше да си го потпишат уште одма откако се повреди Мраковчиќ,а не да си играат :kuracc:со Матиќ,Фитило и Вилипче(на овај лигушот нејќам ни името да му го спомнам):tapp: на среден,немаше така да ги нанижат толку наивно сите тие 3 порази,порази кои тешко дека ќе дојдеа ако имаа барем еден играч кој знае да истрча неколку метри со топката без да ја заборави...

13ka zemal SRAMOTAAAAAAAAA!!!!!
Neli 13kata beshe povlechena poradi Mirkulovski breee?? SRAMOTA

Миркуловски плаче сега кај се парите, а до скоро време глумеше лудило како не се купува се со рубљи, карма :)
И ако ја повлекле 13-ката, требале да си стојат на збор, а не на првиот играч што ќе дојде да му ја дадат...И тоа играч што во кој знае што форма е во моментов...

Јао мајко моја, ја повлекле борјката и на првиот играч му ја даваат :lolzz::lolzz::lolzz: Тоа изгледи по некој нови патриотски стандарди е.

Без провокации кон античките фанови, продолжете со нормална дискусија :D

Во глобала, многу глуп потег на Левче, кај не го мирисаат многу фановите, со овој потег уште толку ќе го замразат. Миркуловски сепак е легенда на клубот и веќе ако си го повлекол дресот со неговиот број, нема никаква логика да го даваш на друг играч и тоа по само неколку месеци...
Ептен се изрезилија, ама мене ми личи дека се води некоја војна меѓу старите играчи и управата на Левче, па ова беше како удар за нив :icon_mrgr:

Дупјачанеццццццццц :vozbud::drk:
Одличен е Шпилер, исто и Божовиќ и маестро Мраковчиќ..
Маџовски и Кузмановски слабо интелегенција, какви наивни прекршоци за 2 минути..
Се надевам дека ќе го пушти Палевски место Маџовски во второ полувреме.

Наликува на местена утакмица па да ме ебеш .. копилево Червар го држи Петров цела утакмица во игра, во најбитниот момент го вади Божовиќ.. ГОМНАРОТ МАТИЌ МУ Е ДОЗВОЛЕНО ДА РЕШАВА УТАКМИЦИ А НА КЛУПАТА ГИ СТАВИ МРАКОВЧИЌ, ШПИЛЕР, КУЗМАНОВСКИ ПА И ТАЛЕСКИ.
Или е местена утакмицата или поголем шизофреничар, психопат, лудак .. од Червар нема дефинитивно.. ебете си матер у пичка .. од управа па до МАРКО МАТИЌ :)

Сами се победија,како и претходните утакмици,почетнички грешки.

И се уште не можам да ја разберам таа игра со 2 пикера во напад.. o_O:facepalm: Петров е играчот кој најмалку заслужува да игра во Металург..се надевам од наредната сезона ќе успеат да направат подобар резултат и дека ќе донесат барем уште двајца играчи како Божовиќ и Шпилер, а од сезонава мислам треба да бидеме задоволни и со 2-ро место во дом.првенство...(n)
Најмногу пофалби покрај нормално за Божовиќ имам да дадам за Мраковчиќ кој првите 3 натпревари ги одигра перфектно, а после тоа и со повредата бележеше добри настапи што не е за занемарување. :)

Видов дека има натпревар денес во 18ч. против Тинекс Пролет, претпоставувам влезот е слободен?

Без разлика што веќе немаме шанси за ништо .. но стварно оваа игра иритира , како може такви падови да има во играта? ТОЛКУ ТЕХНИЧКИ ГРЕШКИ? Како има живци Червар да го трпи во игра овој Матиќ стварно не ми е јасно.. А Е АВТОРИТЕТЕН ТРЕНЕР.
Талески исто така очобол, за грев е детево.. се плаши да иде на влез, толку одвратна појава неам видено.
Лошо играат Кадетен.. ептен лошо играат , но ние ги преминуваме сите граници.
Уште еднаш, секоја чест за Дупјачанец, како брани човекот..:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom