Да ми кажете како се вика дебилот што збори за време на утакмица? Значи од таков дебил да земеш за ПСЖ да навиваш, па ало дибеку, каде се наоѓаш? Во прво полувреме во 10та минута вика ние треба да ги учиме да судат, НЕПИСМЕНИ СУДИИ? Алоооооо дибеку, од тебе и такво како тебе ние неможеме да одиме напред, џабе ни се сите пари вложени во ракомет, ако ти, А ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ СЕ И ТИЕ ШТО ТЕ СТАВААТ ТАМУ се понашаат така како што се понашаат, СРАМОТА!
Ааа пасивна, пасивна не беше ова пасивна? 2 минути, не ли беше тоа минути? ГО ЗБОРИ СПИКЕРОТ НА НАТПРЕВАРОТ, СЕЉАК, КЛОШАР, ДИБЕК - СРАМОТА. Ова се аматерски ствари од клуб кој се претставува за добро организиран и европски, АМАТЕРСКИ. И најжалното е што ова не му е прв пат, ми се згади од се, се срамев во сала. Разочаран сум, а ќе одам и на следниот натпревар од што го сакам спортот и среќен сум што 2 наши тима не претставувааш во ЛШ, но ако седи тој повторно таму и збори глупости ќе одам позади него ќе му пукнам едно шише у глава и никогаш повеќе нема одам да ги гледам додека не се тргне тој дибек од таму.