- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Ако остани оваа светла боја, при тв пренос едвај топката ќе се приметува![]()
што ќе ти е за пренос за во живо е екстра

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако остани оваа светла боја, при тв пренос едвај топката ќе се приметува![]()
Ќе гледаме ракомет во Велес!!!
Натпреварите на РК Металург што треба да ги игра на домашен терен од СЕХА лигата ќе се играат во Велес. Во салата денеска е почнато да се мести новиот под и до Понеделник треба тој целосно да биде наместен![]()
Најверојатно Владата на РМ барала најголемото дерби на балканот (наскоро и во Европа) да се игра во Борис Трајковски на 7 септември. Така да ќе се одложи премијата за во Велес.![]()
Колку ти е веродостојна информацијава? Ќе треба да откажам патување доколку стварно се игра на 7ми во Скопје.
Најубаво нека ја наместат и утакмицата нерешено да заврши, ете 50:50 за да ужива публиката во повеќе голови, без одбрана може да се игра.Па од Борис Трајковски е информацијата, така да јас би рекол 70% точна. Штом владата побарала да се игра во Скопје, така да веројатно големи шанси има да се игра, не верувам дека некој од клубовите ќе одбие. И неофицијална информација што слушнав забрането организирање на навивачи. Сакале да биде празник на ракометот (поради 8 септември).
Совет почекај до понеделник.
Најубаво нека ја наместат и утакмицата нерешено да заврши, ете 50:50 за да ужива публиката во повеќе голови, без одбрана може да се игра.
Кој аматеризам, прво на најважниот натпревар во минатата сезона не пуштија билети во продажба, ни најверните да не можат да гледаат во живо, а сега забрануваат организирано навивање
Утре може ќе му текне на Минчо домашните утакмици кај него во двор да ги играат, зошто така му текнало на патлакот.
BTW ракометот се игра за навивачите, не за Груевски да се забавува за време на празникот
П.С. Едвај чекам да одиграме едно дерби, па макар и на Марс играле![]()
Па незнам колку може да се нарече дерби со оглед на тоа дека Вардар е сеуште недокажан тим кој губи од тимови од класата на Иври,П.С. Едвај чекам да одиграме едно дерби, па макар и на Марс играле![]()
Што има врска ова со Минчо?
Па незнам колку може да се нарече дерби со оглед на тоа дека Вардар е сеуште недокажан тим кој губи од тимови од класата на Иври,посебно ако не сте присутни вие да урлате, судиите да влечат за вас и Металург не игра осакатен како на крајот од минатата сезона.
Ако налетате на коректна атмосфера со коректни судии и Металург во полна сила, да не поминете како Пик Сегед а?![]()
Во Македонија сме, барем за некој да им нареди е лесно, и тешко може да му се противи на тоа.Кој е домаќин? - Металург
Мора да се согласи Металург за да играат во Борис, а секако му одговара, да беше Вардар во оваа ситуација ќе си игравме во Кале.Плус да беше Вардар, сигурно немаше да забрани домашни и гостински навивачи, за разлика од некој друг кој го форсира тоа, а зборот беше дека еден ден може ќе му текне и во двор да си играат. Има и те каква врска има. Нека играат каде сакаат, они се домаќини, и они си бираат каде да играат, ете ќе им ја исполнат желбата, но никако не може некој да им нареди каде да играат, најмалку пак да се игра без навивачи, нешто што сакал или не да признаеш не ви одговара, се виде лани.
![]()
Ако ако, ни се вратија Дејан и Гоце а и Мојсо и Станиќ ни се здрави, ќе видите кој е шампион.Осакатени бевте, затоа што тренерот ви беше мангуп ида ги тепа Пелистер и Тинекс со 40 гола.
Е добро де изјасни се ти за кого навиваш и во иднина нема да има вакви недоразбирања.Што има ја да признаам дали им или не им одговора, интересно е како мислиш дека сум фан на Металург, а LetMeSea мисли дека сум фан на Вардар, одлучете се. Или тоа кога немате што друго, па ќе вмешате.
Ако ако, ни се вратија Дејан и Гоце а и новиот капитен на Вард...на Металург и Станиќ ни се здрави, ќе видите кој е шампион.![]()
Во Македонија сме, барем за некој да им нареди е лесно, и тешко може да му се противи на тоа.
Навивачи секако ќе немаше, освен тие 50 луѓе или колку и да се навивачи на Металург (Пирати), Комити како што знам не навиваат моментално, барем во фудбал.
Што има ја да признаам дали им или не им одговора, интересно е како мислиш дека сум фан на Металург, а LetMeSea мисли дека сум фан на Вардар, одлучете се. Или тоа кога немате што друго, па ќе вмешате.
Колку ти е веродостојна информацијава? Ќе треба да откажам патување доколку стварно се игра на 7ми во Скопје.