Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Минчо срце ќе го стрефи после утакмицава, се уби пари давајќи и наредна сезона нема да игра ЛШ, жално![]()
Не, Левче ќе го зееме, он има пософистициран начин на комуницирање со судии.Не се секрирај ти за Минчо брат. Нема од тебе да бара пари на заем.
Ако следиш ракомет запрашај се кој ќе игра против Португалија и Швајцарија? Филип Лазаров? Или Вујо ќе го викнеме да скока како мајмун по судиите?
Заслужено Вардар си победи, Металург десеткуван неможеше да му се спротиствави...промени се кадровски промени. Не ми е јасно како Додер, кој беше лани прва виолина во нападот на Вардар овде не игра ни 50% од тоа што го играше таму, Батиновиќ и тој веројатно ќе си оди. Бековската линија сите потпишаа договори само ако успеат да донесат уште еден бек, кој ќе биде достојна замена за некој од овие кога ќе треба да се одморат ќе биде супер...ќе видиме, има цело лето Лино, да види каде и што згреши и да ги корегира грешките, па вгодина одиме на титула, да ја вратиме во витрините
Doder imase sloboda vo Vardar i mozese da pokaze kolku vredi, za razlika od Metalurg nemase minutaza go utepaa na klupa. Toa e toa sto se zbori celo vreme greska na Lino sto ne gi igrase site niz tekot na celata sezona. Vujo toa go pravese konstantno, edno poluvreme so edna postava drugo so druga, site bea vo naprevaruvacki ritam svezi, po spremni. Doder e mn dobar igrac, ama Lino neznaese da go iskoristi toa
срамота беше тоа вчера, на ништо не личеше. Ни едните, ни другите не заслужуваат лига на шампиони. Вујо со такво однесување подобро дома нека си седи, гад глуп. А Миркуловски што се прави паметен не ми е јасно, он ја почна цела мешаница.
Кога веќе збориш за некои „гадови“, и ракометниот херој Јоновски, се фаќаше за муда, и провоцираше накај публика, сеЛјак на нивоУ![]()