Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Директно во глава...чим денес не игра Киелце нема и да игра ни против Горење.Гледам Шамбери им се врекнале на Киелце, ова аку победи Шамбери да не не удри и на нас по глава,а?
Ја свртија Киелце сега водат +4Директно во глава...чим денес не игра Киелце нема и да игра ни против Горење.
Не сум сигурен дали мислиш дека Шамбери им е следниот противник на Металург во постов или нешто друго имаш напишаноГледам Шамбери им се врекнале на Киелце, ова аку победи Шамбери да не не удри и на нас по глава,а?
Mитревски кога влезе, беше решен мечот.Станиќ, Митревски и добрата одбрана со многуте контри ја донесоа победата.
Без разлика имаше уште да се игра, скоро се што шутнаа им фати.Mитревски кога влезе, беше решен мечот.
9 разлика беше, може да збориме дека со негова игра т.е со негови одбрани уште повеќе ја зголемија разликата. А дека бил клучен не би рекол.Без разлика имаше уште да се игра, скоро се што шутнаа им фати.
Клучен не, но ја дуплираа разликата на 18 и тоа со втор состав у напад па види ти сеа како бранел и каква одбрана се играло, у никој случај не ја добивме утакмицава ради Мојсо и Мирче и нашиот "мртов" позиционен напад или ради советите на Червар. Најмногу се смеев кога Лино на тајмаут им кажува едно а Вугринец и Гоце се шепнуваат и си прават сосем друго (цепелинче)9 разлика беше, може да збориме дека со негова игра т.е со негови одбрани уште повеќе ја зголемија разликата. А дека бил клучен не би рекол.
Башка на Русите толку им сече.