Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашав на http://www.rkmetalurg.mk/prashanja-i-odgovori/ за Пецаковски дали ќе биде продаден ми одговорија дека секогаш постои и таква опција. Сигурно е многу блиску до потписНеофицијално дознавам дека Пецаковски ќе се врати повторно во Струмица, и веќе ако не е вратен, само нема уште официјално.
Сеха не играме,а Пецако 80 % ќе дојде така да ќе имаме екипа за ЕХФ. Добра екипа можеби догодина ќе игра СЕХА па и уиграни ќе влеземе. Иначе кој не сака да го виде Веспрем ??За Пецаковски ако дојде нека си ја ебат мајката управата.Не изигра јако глумеше повреден а он со преддоговор со Металург такви играчи не сакам кои се го изиграле клубот ма ако сака Крабатиќ или Балиќ нека се.И џабе ако не играме Сеха пак ќе има по 100 души максимум публика у сала.
Кај нас со монпеље има едвај 400 души у салата каков Веспрем Струмица реално не е град за ракомет јас лично тренирав и омилен спорт ми е али тоа е фактот.Дајте ни фудбал Струмица тоа го сака.А за колко е ракометот популарен тука говори шо ОК Струмица има повеќе публика од РК Струмица.
Кај нас со монпеље има едвај 400 души у салата каков Веспрем Струмица реално не е град за ракомет јас лично тренирав и омилен спорт ми е али тоа е фактот.Дајте ни фудбал Струмица тоа го сака.А за колко е ракометот популарен тука говори шо ОК Струмица има повеќе публика од РК Струмица.