Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
абе да го сменат тренерот али веќе е касно и за репрезентација црно н исе пише со истиот тренер и истите играчи.

Го има цел натпревар на www.ehftv.com, кој сака нека си гледа.
Јас си реков вчера ќе го гледам, пошто прво полувреме љуфнав, ама ко видов шо се' се праеше на теренот, се изнервирав и исклучив. Трупој

Ајде да се надеваме на подобра игра денес, иако сум малку скептичен :toe:

Добар почеток, само вака да продолжиме.

јас пак ќе кажам до кога на пецевска ќе и даваат да изведува пенали? па и со гер промаши јас не знам кој е овој тренер што тоа не може да го увидеи? па после му се љутеа на украинскиот тренер на шорче што беше зашто пецевска имала слаба минутажа. епа еве зашто.

Абе :nerv: не е фер супер игравмо првин а после :jaj: тренерот на противничката екипа само им се дереше :nesvest: цело време греота за ракометаркете ама изгледа на крај тоа вредело.

[zEUs];1842495 напиша:
Абе :nerv: не е фер супер игравмо првин а после :jaj: тренерот на противничката екипа само им се дереше :nesvest: цело време греота за ракометаркете ама изгледа на крај тоа вредело.
Да, али затоа тие се актуелни европски шампиони.

Не знам што да кажам освен тоа дека Кометал се повеќе и повеќе тоне...

Tолку од оваа сезона,може веќе на наредната да мислиме. На хартија најлесниот противник Икаст е прв во групата по победата и над Ѓер. Ништо и од 3то место

A што сакаше македончето...без спонзор, без пари, да се победи европскиот шампион ?

Изгледа дека заборавивте оти едвај собраа пари да се пријават за Лига на Шампиони. 3то место ке биде успех, и повисок пласман во понискиот куп. А од наредна година со повеке спонзори и пополека ке се враќа Ѓорче кон врвот на Европа.

п.с Знае некој што испадна со Јелис Озел...каде е и како е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom