- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:... Зошто по ѓаволите ја пуштаат „Македонско девојче” на полувреме (тајм аут) кога нема ниту едно македонче во екипата?
Acid напиша:„Македонско девојче” на полувреме (тајм аут) кога нема ниту едно македонче во екипата?
Не ми смета, само ми е некако... СМЕШНА кога ќе ја согледаш реалната ситуација (личи на добра пародија).Batistuta напиша:Чекај, не ми е јасно . . . рече дека не го следиш редовно Кометал, уствари дека само последните 1-2 натпревари (ако стигнат до таму) а сега па песнава ти смета
А за Македонско девојче, па оваа песна се пушта на натпреварите на Кометал со години наназад, со неа клубот ги славел големите победи и успеси и верувај ми дека има многу поголемо значење од химната на Митевски (која ја спомна) . . . инаку таа химна е од пред 2-3 сезони :wink:
Batistuta напиша:А за Македонско девојче, па оваа песна се пушта на натпреварите на Кометал со години наназад, со неа клубот ги славел големите победи и успеси и верувај ми дека има многу поголемо значење од химната на Митевски (која ја спомна) . . . инаку таа химна е од пред 2-3 сезони :wink: