Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Pa momci,se zbirame denes so znaminja ?! Koj e za ?!

Сељак си е сељак, срамно е тоа што и тука, без оглед на резултатот повторно ќе се изрезилиме. Дури и да ги разбиеме повторно ќе има пијани будали кои ќе излезат на улица, ќе кршат, дивеат и прават проблеми како и минатиот пат, кога станавме шампиони.
не се сакале чкембарите со комитите. А бе волови едни. Пишман два милиона сме, до кога пишман креле со друго пишман креле нема да се сакаат и ќе штетат на угледот на Македонија и македонскиот спорт. Наместо и покрај некои недоразбирања и несакање да се здружат за да дадат примерна поддршка и во и вон салата/салите/терените тие ќе се исколат, а да ги праша некој точно да објаснат зошто, никој нема да може ниту да шромумла интелигентен одговор туку ќе биде повторно некоја ординарна глупост.
Срамота.

Јас ќе бидам на матура кај жабарот у парк, па ќе ми биде блику доколку се собирате во парк, али сепак ќе дојдам покасно. Јас сум за 8)

Јас сум песимист за натпреваров. А би сакал да испадне дека не требало да бидам песимист :)

Radical Boy - ако си ги ставил пак на ливче Кометал, не ми се појавувај пред очи... пази, знам кај живееш :P

Lugje - gledav vesti sega pred malku i atmosferata e frenetichna. Ako ne pobedi Kometal sega ne znam koga kje poedi...

Kometal Sampione

StenmarC напиша:
Јас ќе бидам на матура кај жабарот у парк, па ќе ми биде блику доколку се собирате во парк, али сепак ќе дојдам покасно. Јас сум за 8)

блику :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

So vakva slaba igra ne znam do kade kje se stigne :(:(:(:(:(:(:(:(

ништо.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
постов (700) на кометал им го посветувам!!

второво полувреме не го гледам, џабе да кинам живци, ке земам да гледам Wild Boyz i Jackass na MTV.

паметно.. не вреди веќе ништо да се гледа :( нема ни што да се гледа! :cry:

Готово, Slagelse е новиот европски шампион во ракомет! Јеееееее!
Не се нервирајте бе, подобри беа од нас и заслужено се шампиони. :wink:

Acid напиша:
Готово, Slagelse е новиот европски шампион во ракомет! Јеееееее!
Не се нервирајте бе, подобри беа од нас и заслужено се шампиони. :wink:

Вака бар не ми е толку криво...а замисли полоша ситуација да тепавме ама САМО со 4 разлика а? Ќе си грицнев од газот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom