Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде момци ... тудеј из д деј уан (1) ....
Во 16:15 Слагелсе - Кометал Ѓорче Петров. Не сакам да прогнозирам многу за резултатот, само сакам нашите да го дадат максимумот и да остварат поволен резултат со што во Скопје би можеле да оствариме севкупна победа и да ја имаме повторно титулата 8)

КОМЕТАЛ ШАМПИОНЕ ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ ЈАС

Ај да ви кажам кого да пцуете ако Кометал денеска изгуби над 5 разлика. Мене Ја играв во кладилница, а обично кога се кладам на екипата за која навивам, не факам :evil:

Da se nadevam deka ovoj pat nema da se sluci toa. :D

BTW, vo momentov pisuvam na forumov i gledam rakomet. Dobro ni odi, gubime so 2 gola a bese i nereseno.

Одлично прво полувреме на Кометал против Слагелсе. Резултат : 11:10 за Слагелсе. Да се надеваме на поволен резултат и на втора европска титула... :wink:

Ma ајде ти ебам тоа судиите педерски. Уште после првиот прекршок се виде дека завземаат страна. Реално гледано требаше со 5 разлика да водиме до сега. Лелеее колку се нервирам вака :evil: :evil: :evil: Ове не е спорт више....ти ебам тоа парите и политика мораат ли се да расипат :!:

Aбе сами си се заебавме на крај :cry: Неконцентрирана игра во клучнен момент. Ама онаа Андерсен како би ја рашамарала...на клоци и надвор од терен! Чафка! :evil:

брука сме како можевме на крај бе.. леле.. :cry:
Ај ваљда во Скопје ќе изиграме подобро.. :?

Radical Boy напиша:
Ај да ви кажам кого да пцуете ако Кометал денеска изгуби над 5 разлика. Мене Ја играв во кладилница, а обично кога се кладам на екипата за која навивам, не факам :evil:

Да се надоврзам на пцуењето ... ДА ТИ ЕБАМ СЕЉАКОТ :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Се покажа во Кометал она баканското - на крај знаеме да усереме, али спорд играта што ја покажа Кометал мислам дека имаме шанси да ги надминеме тие 4 гола во Скопје
Не ми е јасно само каква тактика им постави Портној во завршните неколку минути. Не ми е јасно како може да брани високи ракометарки со голем одраз на 6 метри ???? али ај нема везе ... било што било и да се сконцентрираме на реваншот и да го повториме оној меч во Скопје кога тепавме 8 разлика (20:12) 8)

bruka! :x kako mozevme vo poslednite 3min da primime 5 gola!! a be bruka !!!!!!!!!

Macedalien напиша:
Slushnavte li shto se desilo vo Brondbi? Nekoj nedokvakan navivach na Gjorche pukal i ranil policaec posle mechot. A be seljaci brej!!!!!!!!!!

Eve vi link :

http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=2357721&forside

Seljandura!!! So vakvi tikvi se pretstavuvame vo svetov ebatte. Rezilaana :evil: :evil: :evil:

Стварно дебилана еј ... него дај најди некој линк на англиски или македонски за да разбереме, пошто не разбирам дански :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom