Фан клуб: РК Ѓорче Петров

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
И Тодоровска потпиша за Подравка па к*р извитка,видов шампиони станаа,пфффффф како бе Вале место Кометал Подравка ја одбра ало свести се,се разбира среќа во тимот не им посакувам,сакам да бидат последни и Кометал да ги прегази.
Ах тие проклети пари,добар предлог има,намалени плати,поголеми премии,да играат за тим,а не да спијат и пијат.

Да,да Вале синоќа потпишала за Кометал:vozbud:
Маце зш не излага бе:pishtoldz

Се појави афера дека Озел и нејзината менаџерка не се запознаени со санкциите што може да ги добие доколку не се врати во Кометал,му пишала на Трифун да ја пушти али овој неќел да чуе

Озел останува во Кометал, до денес нема одговорено на ехф што значи нема бегање :wink:.Кометал нема да и даде суспензија ако сака да игра,ќе биде и во прв состав,но она сеуште се нема изјаснето.Ако не сака да игра ќе биде суспендирана 6 месеци!
Озел ма:(

Озел останува во Кометал, до денес нема одговорено на ехф што значи нема бегање :wink:.Кометал нема да и даде суспензија ако сака да игра,ќе биде и во прв состав,но она сеуште се нема изјаснето.Ако не сака да игра ќе биде суспендирана 6 месеци!
Озел ма:(
tesko deka ke igra za drug klub zatoa sto ako nekoj saka da ja zeme ke mora da mu plati na Kometal 150.000 evra.:vozbud: Epa za tie pari neka igra kaj saka.Kometal so tie pari ke kupi 10 igraci:helou:

Прочитав во денешен Спорт дека и Едуарда Аморим ескивира на ист начин... :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom