BorecFan
Солунски Атентатори
- Член од
- 21 декември 2010
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 13
Ништо од изненадувањето :icon_mrgr
Пирати ви беа ?
Не се слуша секого при делење инфо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо од изненадувањето :icon_mrgr
Пирати ви беа ?
02.04.2011-18.30 РК Борец-РК ПелистерА во колку сааат ако знаеш?
сменет е терминот на натпреварот со Пелистер...03.04.2011 19:30 (Недела)А во колку сааат ако знаеш?
да да ждребот е и повеќе од одличен + сме носители(домаќини) на групата...а за понатака незнам како ќе оди...али прво ни идат две важни утакмици.. Недела 03.04.2011 РК Борец-РК Пелистер...и Среда 06.04.2011 РК Куманово-РК Борец...битно е да се добијат овие две утакмици...затоа Недела СИТЕ ВО САЛА!!!да грми О СУЗАНА ГО ЕБАМ ПЕЛИСТЕР....^ одличен ждреп во купот сите ќе ги тепаме од вие после со кој вкрстуваме се знае или пак ждрепка ќе биде?
да да ждребот е и повеќе од одличен + сме носители(домаќини) на групата...а за понатака незнам како ќе оди...али прво ни идат две важни утакмици.. Недела 03.04.2011 РК Борец-РК Пелистер...и Среда 06.04.2011 РК Куманово-РК Борец...битно е да се добијат овие две утакмици...затоа Недела СИТЕ ВО САЛА!!!да грми О СУЗАНА ГО ЕБАМ ПЕЛИСТЕР....
Дај бе не се занесвајте кај ке тепате со Пелистер, губите најмалку 5-6 разлика, а ако тепате јас ке се откажам од ракомет:baeh:
Хаха....чудна работа бато, кога идат ваши членови на утакмици на Пелистер обратно ја пеат песната О СУЗАНА....(читај Битолската верзија).:smir:
П.С.Како и да е,НЕМАТЕ НИКАКВА ШАНСА да тепате со Пелистер,не летајте во облаци,единствено ако судиите заебат работа,и ако вашиот голман има 45 одбрани...
А и во тој случај пак Пелистер ќе тепа 1 разлика:wink:
мислиш на И СУЗАНА ВИ ЈА ЕБАВМЕ ДОЈДОВТЕ ВО ВЕЛЕС И НАЕБАВТЕ?!Хаха....чудна работа бато, кога идат ваши членови на утакмици на Пелистер обратно ја пеат песната О СУЗАНА....(читај Битолската верзија).:smir:
П.С.Како и да е,НЕМАТЕ НИКАКВА ШАНСА да тепате со Пелистер,не летајте во облаци,единствено ако судиите заебат работа,и ако вашиот голман има 45 одбрани...
А и во тој случај пак Пелистер ќе тепа 1 разлика:wink:
Младинците одат на сигурна победа за титула играме !! ... и во велес ќе падни борец !![]()
Ќе видиме ќе видиме никогаш не се знае))))) незнам дали е вистина но имам сознание дека чкембари ќе присуствуваат на утакмицата вистина ли е ова ???