Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Утре РЕАЛ МАДРИД мора да Тепа...Ако сака да биде ШАМПИОН...П.С. Навивам за РЕАЛ МАДРИД!!!

Kaj vi otide umot kaj Kasano.Od den na den sansite za titula se namaluvaat,Barsa nema sansi da kiksne.Sto da se pravi ne znam..:tapp:
брат тебе не ти остануе ништо да праиш со барса, ке си глеаш ние да победуваме само до крај, а они шо сакаат нека прааат наше е да тепаме а не да глеаме барса шо ке праи со тоа не треба ич да се замараме

брат тебе не ти остануе ништо да праиш со барса, ке си глеаш ние да победуваме само до крај, а они шо сакаат нека прааат наше е да тепаме а не да глеаме барса шо ке праи со тоа не треба ич да се замараме
epa pomalku trebe i barsa da ja gledate
oti do krajot i real ako pobeduva nonstop i barsa ako pobeduva non stop i nisto ne ste napravile

Стварно ќе има пренос на Сител 3 ?

Nope, во 21 има пренос на Сител 3, Депортиво Атлетико.

Nope, во 21 има пренос на Сител 3, Депортиво Атлетико.
Не се нервирај Иване на вакви прашања колку да влезат во муабет.Разгледај прво на програмите после прашај.Не мора да даваат нашиве ќе си видат на кабловска а и нема некои интересни во 17.00.

Damn, ме излагале значи, а и мене ми се чини го слушнав Ников вчера на вестите дека спомна нешто за пренос од Реал, којзнае шо сум слушнал и јас.

Не мора да даваат нашиве ќе си видат на кабловска а и нема некои интересни во 17.00.

Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Stuttgart - Hamburger SV
:wink:

Не се нервирај Иване на вакви прашања колку да влезат во муабет.Разгледај прво на програмите после прашај.Не мора да даваат нашиве ќе си видат на кабловска а и нема некои интересни во 17.00.
По што заклучи дека се нервирам ?

Damn, ме излагале значи, а и мене ми се чини го слушнав Ников вчера на вестите дека спомна нешто за пренос од Реал, којзнае шо сум слушнал и јас.

Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Stuttgart - Hamburger SV
:wink:
Тоа го пишува на страната на сител, а ако спомнал Ников можно е да има. Мада не ми се верува, има Како беше текстот во 17. Бар така пишува на страната. :)

ne be kazaa deka ke go davat real madrid od 5 saato na sitel ke go davat sigurno

Вчера кога даваа Барса, коментаторот спомна дека ќе имаат пренос од Реал, само незнам дали на Сител или Сител 3.

Вчера кога даваа Барса, коментаторот спомна дека ќе имаат пренос од Реал, само незнам дали на Сител или Сител 3.
Најверојатно на сител али ако ја нема на сител повелете www.zulu.mk :)

ваљда ке треба да почекаме уше пола саат ;)

line-up:

Casillas; Miguel Torres, Pepe, Cannavaro, Heinze; Lass, Sneijder, Robben, Higuaín; Raúl y Huntelaar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom