Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам со следниов состав да излезат вечерва:

-----Касиљас-----
---Рамос---Пепе---Канаваро---Хајнце---
--------Лас--------
----Робен----Снајдер----Марсело---
-------Игуаин----Раул-------

Очекувам Марсело да добие шанса како крило а Снајдер да си игра на својата позиција, доста е со тоа лево крило каде што делува како изгубен!
А зошто Хунтелар да не биде во првите 11?

aj da vidime sto znae noviot igrac :vozbud:
ne znam nisto za nego pa da vidime dali vredi da igra za real madrid :helou:

Casillas en la portería; Heinze, Cannavaro, Pepe y Sergio Ramos en la defensa; el doble pivote lo forman Van der Vaart y Lass; el carril derecho es para Robben, el izquierdo para Sneijder y en la delantera Raúl e Higuaín.

И ова е добро, зошто се гледа кај ВДВ дека конечно влага во форма, али Снајдер пак на крило...

luccin_peter_561371.jpg
0,,12562%7E3528006,00.jpg

Исти се овие бе, што им е.

Тврд натпревар, досаден на моменти, Ласс е неверојатен, исто и Игуаин. 7 победа по ред, со само еден примен гол. Изгледа добро засега.

Ај нека ни е честито победата... 7ма по ред нека се множат само другото ќе си дојде на место и БарСЕЛОна не се непобедливи.

Me уплашија Лусин и Фобер бе, она “исти“ исти се :)

Резултатот очекуван денес, до негде и играта, забележлив напредок кај Снајдер и ВДВ, иако Снајдер беше поактивен у прво полувреме, ама сепак далеку подобар од претходните неколку кола.
Пипита најдобар денес, без размислување, освен шо постигна гол убаво ја отвораше одбраната на Расинг, страшен играч станува.
ЛасЛана :icon_lol: исто ги утепа, ни фалеше играч шо вака добро ќе ја изнесува топката, а и одличен е во одбрана, низ цел терен убаво покрива, браво, очигледно прав избор за ЛШ.
Пепе и Кана исто на ниво, се постабилна одбрана иаме.

Одлично 7 победа по ред и то со само еден примен гол..Ај нека ни е честита победава и вака да продолжиме ... :salut:

Честито Победа :smir: Хуанде Рамос продолжува да се покажува како одличен избор.

7 победи 1 примен гол.
Во есенскиот дел 1 примен во едно полумвреме не можевме да издржиме.
Го он Хала Мадрид

luccin_peter_561371.jpg
0,,12562%7E3528006,00.jpg

Исти се овие бе, што им е.

Да да и режисерот се збуни изгледа :pos2::pos2: Го покажува Фобер како влага во игра, и го покажува Лусин на клупа, си вика што е ова близнаци :pos2::pos2: Стварно многу личат, ептен!

Me уплашија Лусин и Фобер бе, она “исти“ исти се :)

Резултатот очекуван денес, до негде и играта, забележлив напредок кај Снајдер и ВДВ, иако Снајдер беше поактивен у прво полувреме, ама сепак далеку подобар од претходните неколку кола.
Пипита најдобар денес, без размислување, освен шо постигна гол убаво ја отвораше одбраната на Расинг, страшен играч станува.
ЛасЛана :icon_lol: исто ги утепа, ни фалеше играч шо вака добро ќе ја изнесува топката, а и одличен е во одбрана, низ цел терен убаво покрива, браво, очигледно прав избор за ЛШ.
Пепе и Кана исто на ниво, се постабилна одбрана иаме.

Нормално дека Снајдер ќе игра подобро, си игра на својата позиција. Многу пати до сега се покажа дека е изгубен како крило, незнае каде треба да се движи, а кога си игра на својата позиција се знае, стандард! За ВДВ кажав дека почнува да игра како што очекувавме сите, се покажа тоа во прошливе 3-4 утакмици кога влегуваше како резерва. Пожив е некако, повеќе се движи, точни топки, се на се супер! ЛасЛана (целото име и презиме според Ников кој денеска киксаше невидено) е ѕвер! Омилен играч ми беше во Челзи, па после и во Портсмут али не толку. Едноставно има се за таа позиција, и тоа како ни требаше таков играч. Рамос денеска деконцентриран, незнам што му беше. Многу брзаше, али то е то! За Фобер незнам, немам многу верба во него али ќе видиме, колку знае нека покаже на терен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom