Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
El director deportivo del Real Madrid, Pedja Mijatovic, reconoció que le "encantaría" tener al Panathinaikos :vozbud:
Ај и од мене честитки нека ни се множат победите.
За натпреварот можам да кажам дека бевме одлични но сепак да не се радуваме прерано, следниот натпревар на реал ќе покаже дали сме ја поминале кризата и баш ме интересира како ќе заврши натпреварот на ноу камп. Тогаш ке ја коментирам целата ситуација со тренерот. Дали е добар, дали згрешил... уште еднаш браво за реал!

Неможе да се одлучи на наредната утакмица дали сме ја надминале кризата. Имаме 7-8 повредени играчи, 2 суспендирани, а + тоа не е лесно да се победи Барса на гости, со оглед и на моменталнава форма на двата тима. Не треба да се зема здраво за готово ако загубиме од Барса, и веднаш да се напаѓа Рамос. Сепак ни следат три тешки натпревари, Барса, Валенсија и Виљареал...Рамос дојде во можеби најтешкиот дел од сезоната, но сепак ќе оставиме за понатаму тоа дали ќе излеземе од кризата или не.

Ајде малце покасно и јас да честитам за победата,за жал не ја гледав утакмицата но според тоа што читам феноменално изиграле...се надевам ке продолжат така

Неможе да се одлучи на наредната утакмица дали сме ја надминале кризата. Имаме 7-8 повредени играчи, 2 суспендирани, а + тоа не е лесно да се победи Барса на гости, со оглед и на моменталнава форма на двата тима. Не треба да се зема здраво за готово ако загубиме од Барса, и веднаш да се напаѓа Рамос. Сепак ни следат три тешки натпревари, Барса, Валенсија и Виљареал...Рамос дојде во можеби најтешкиот дел од сезоната, но сепак ќе оставиме за понатаму тоа дали ќе излеземе од кризата или не.
Така е неможе да се одлучи од следната утакмица ама барем и да изгубиме ќе видиме каква игра ќе прикажеме со барса. Можеби ке загубиме 3-0 можеби 1-0, а зошто да не и победиме. Зборот ми беше како ке функционира одбраната и нападот. Знам оти имаме многу повредени па затоа е и прашањето како и со кои играчи ќе може да и парираме на барса, и дали самото доагање на рамос ја дигна атмосферата во позитивен поглед

Гаго- Редондо
Игуаин- Ди стефано :)

Хехе :)
И според мене Гаго беше играч на натпреварот.Секоја му чест.
Делуваше како да истрча не 10 туку 15 км.
Најинтересно беше што 90+ мин. , трчаше и се залагаше , исто како да беше започнал натпреварот.
Ама малку пополека со споредбиве , па ти ...
Гледам и по годините твои , а и по заклучокот , очигледно не си ги прател убаво Реал како играа со Редондо , прошлата декада. Гаго сеуште не е ни 50% блиску до Редондо што беше. Пред се од играчки аспект ти кажувам.
А за залагање , капа симнувам!
Се надевам дека еден ден ќе може и да го помине Редондо.

Гаго сеуште не е ни 50% блиску до Редондо што беше. Пред се од играчки аспект ти кажувам.

Не мислам да го занемарам придонесот што го има дадено Редондо во Реал, но мислам дека Гаго со 22 години е на одличен пат да биде достојна замена :),
трча ко коњ, има солидна техника и одличен шут

Од играчиве најдобро го памти Берг(мислам дека така се викаше) :pos:
Го пушти по цигари

Хехе :)
И според мене Гаго беше играч на натпреварот.Секоја му чест.
Делуваше како да истрча не 10 туку 15 км.
Најинтересно беше што 90+ мин. , трчаше и се залагаше , исто како да беше започнал натпреварот.
Ама малку пополека со споредбиве , па ти ...
Гледам и по годините твои , а и по заклучокот , очигледно не си ги прател убаво Реал како играа со Редондо , прошлата декада. Гаго сеуште не е ни 50% блиску до Редондо што беше. Пред се од играчки аспект ти кажувам.
Видечеш :) И подобар ќе биде.

Јас сум за :)
Само Редондо и Гаго се доста различни играчи , иако многу сакаа да ги споредат уште со доаѓањето на Гаго во Реал.
Редондо имаше огромна контрола врз цела игра на Реал.
Гаго , сега за сега , само делумна.
Прегледност на игра на игра , многу поголема.
Редондо беше доста покрупен од Гаго , и во дуелите доста му помагаше тоа.Е сега , со тоа Гаго е доста побрз и подвижен од Редондо.И плус ,колку што стига Гаго во одбрана да помогне , Редондо не можеше (или немаше таква задача).
Гаго многу треба да поработи на пас игра.Со Севиља баш ако гледавте , прво полувреме неможеше да поврзе 2 добри паса.
А сум приметил , не ретко му се случува тоа.
Само има потенцијал , како и да е.

Очекувам експлозија од Дренте на класикото. Негова одговорност е.

Тренерот на Зенит, Дик Адвокат обелодени дека новиот тренер на Реал Мадрид, Хуанде Рамос е голем фан на рускиот играч од средината, Андреј Аршавин.
„Можам да потврдам дека официјални претставници од Зенит започнаа прелиминарни преговори со Реал Мадрид во врска со мојот трансфер“, изјавил Аршавин пред новинарите.
Во моментот се уште нема конкретна понуда. Исто така, во контакт сме и со уште неколку шпански клубови, како и клубови од Италија и Англија”-посочил Аршавин, не сакајќи да открива повеќе информации.
100 милјони трошите една титула неможете да земете :pos2:

Тренерот на Зенит, Дик Адвокат обелодени дека новиот тренер на Реал Мадрид, Хуанде Рамос е голем фан на рускиот играч од средината, Андреј Аршавин.
„Можам да потврдам дека официјални претставници од Зенит започнаа прелиминарни преговори со Реал Мадрид во врска со мојот трансфер“, изјавил Аршавин пред новинарите.
Во моментот се уште нема конкретна понуда. Исто така, во контакт сме и со уште неколку шпански клубови, како и клубови од Италија и Англија”-посочил Аршавин, не сакајќи да открива повеќе информации.
100 милјони трошите една титула неможете да земете :pos2:

:pos2::pos2: Ти ова сериозно?:raz:

100 милјони трошите една титула неможете да земете

ВДВ чинел 100 миљони? видиш не сум знаел. И лани друг ја зел титулата и тоа не сум знаел. Ај навраќај почесто на фан клубов да не известуваш, вака ок?

:pos2::pos2: Ти ова сериозно?:raz:

па така процитав :pipi:

ВДВ чинел 100 миљони? видиш не сум знаел. И лани друг ја зел титулата и тоа не сум знаел. Ај навраќај почесто на фан клубов да не известуваш, вака ок?

не велам чинел туку трошат за 3-4 играчи...летово колку потрошија

:vozbud::vozbud: Лелее ама се изнасмеав:helou:

Не го лажи ВДВ и сега Хунтерот заедно чинат 100 милиони и плус Гарај пф пф некад 150-160 а нема титула...ц ц ц лоша сезона среќа што кратко траеше:baeh:

не велам чинел туку трошат за 3-4 играчи...летово колку потрошија
E колку де?

Не го лажи ВДВ и сега Хунтерот заедно чинат 100 милиони и плус Гарај пф пф некад 150-160 а нема титула...ц ц ц лоша сезона среќа што кратко траеше

И Деларед и Хави гарсиа по печеес миљони етети

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom