Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
јуанде рамос е добар тренер но јас сум на мислењето дека шустер е роден за реал и не беше тој крив за ништо .
не знам колку ке се сложите но не знам овие големи екипи зашто не го земат
Martin O'Neill или Hari Rednap спорет мене се во топ 10 тренери
Да, за у Англија.

Голема грешка со го избркаа Шустер ама тое можи ке тргни работава кон подобро ке видиме утре против Зенит каква тактика ке изведи Рамос...Со Среќа нека е новиот трењер ама не требаше да се избрка Шустер.:jaj:

само да не испадне сето ова како погрешен потег да не ви се врати тоа што и го приредивте лани на барса ај ќе биде добро!

Жал ми е за Шустер зошто тој не беше крив за кризава, ко најпрво од управава во летниот преоден рок не донесоа играчи кој тој ги сакаше туку Ван Дер Варт шо не му требаше...а и фаламу за се шо напрај за нас
Рамос има извондредна тактика за шпанија и мислам дека партали ке прајме :) Со почеток на серијата од Ноу Камп

И покрај кризата на Реал и страшната форма на Барса имам некое чувство дека ке изненадиме на Ноу Камп...:vozbud:
И ја тоа го осеќам. :vozbud: Лани им го брцна еден Баптиста, сеа Игуаин нека им го брцни еден и доволно е :vozbud:

Јас се кладим со кој сака на форумов, дека ќе заиграме подобро со Рамос. Кој сака кладба бујрум. Можеби нема од одма зошто стварно ни следат тешки утакмици, Барса, Валенсија па Виљареал...ама еве ќе видите. Мислам дека позитивно ќе делува на играчиве доаѓањето на Рамос. Не заборавајте дека Рамос успеа да освои куп уефа со Севиља, добро котираше во Примера и од Севиља направи тим за респект. Лани Тотенхем ги извлече од најголемите гомна, успеа да се избори дури за место во Куп УЕФА, а тоа годинава што мислеа дека ќе земат титула со тимот што го направија, на чело со Модриќ (кој не вреди 2 мил а не 20 мил) тоа е друго 20!

И ја тоа го осеќам. :vozbud: Лани им го брцна еден Баптиста, сеа Игуаин нека им го брцни еден и доволно е :vozbud:
Ама со силната одбрана со е имаме годинава не ќе е доволно само еден да даде Игуаин.:nesum:

Марка и АС :bip:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1202755346740/noticia/Noticia/Mensaje_de_tranquilidad.htm

Pedja Mijatovic: "Schuster y toda la plantilla tienen nuestra plena confianza :back:

Баш ме интересира уште колку време ќе ја има нивната поддршка...

Ете го, не издржа уште многу откако го пишав постов по натпреваров со Ваљадолид.

Мислам дека играчите ќе бидат малку демотивирани, зошто сите го ценеа Шустер (на многу од нив им е прв тренер во Реал), али една многу позитивна страна (што пропуштивте да ја кажете) е што Рамос има плејада на играчи кои би го прателе и во пекол, а камоли во Реал. Може да се донесат асални засилувања од Севиља, мислам (Хесус Навас wtf!!!)

честито нов трењер ќе видиме како ке се покаже

На времето кога дојде шустер не го сакав, сепак го сменив своето мислење за него. Ќе видиме како ке биде сега со рамос...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom