Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе тешки идиоти, ќе има пренос на Сител3, а мене оваа програма за ништо не ми чини. Ќе ја гледам на СуперСпорт, нема друго...Тешки идиоти се овие еј аууу!

moze da ja ima na htv2. ama moze neznam

Леле кај мене не чини нешто Сител 3 ќе треба на интернет да е гледам..:tapp:

нема да ја даваат на сител:tapp::tapp:
ај се надеваме на победа вечер:helou:

Да бе тешки идиоти, ќе има пренос на Сител3, а мене оваа програма за ништо не ми чини. Ќе ја гледам на СуперСпорт, нема друго...Тешки идиоти се овие еј аууу!
Сигурно ќе има?

moze da ja ima na htv2. ama moze neznam

Нема да има ни на ХРТ проверив, ќе има хрватско првенство Хајдук ќе даваа.

Сигурно ќе има?

Да бе да 100% вчера баш кажа тој, на Сител Бетис-Еспањол од 19:00 ч. и на Сител3 Реал-Севиља од 21:00 ч. Ама мене не ми е баш баш Сител3, добра е се гледа ама неможем да гледам кога е Х сликата, така да ќе си гледам на СуперСпорт, нема друго :)

Ајде очекувам победа вечер, мора да се вратиме пред дуелот со Барса. :smir:

Според мене составот за вечер:
Касиљас; Рамос, Канаваро, Метцелдер, Марсело; Гаго, Гути, ВДВ, Дренте; Игуаин и Раул.

Иако не би ризикувал со Игуаин, подобро да го игра Савиола, исто така и Робен не треба одма да го става во игра, зошто знаеме дека има стаклени нозе. Нека одморат и оваа утакмица.

Ја неам ни СуперСпорт ни Сител 3, па на стрим треба да гледам у пм.

Составот ваљда вака нешто ќе биде
Икер; Рамос, Кана, Мецелдер, Марсело; Гаго, Гути, ВДВ, Дренте; Раул, Савиола.
И у второ полувреме може да ги очекуваме Робен и Игуаин и скрос да ги отвориме :)

http://videos.sapo.pt/0OThWRQ0zOM2yvz2hW3L
Ќе праи парче следната сезона :)

:drk:

Нема да има ни на ХРТ проверив, ќе има хрватско првенство Хајдук ќе даваа.

Да бе да 100% вчера баш кажа тој, на Сител Бетис-Еспањол од 19:00 ч. и на Сител3 Реал-Севиља од 21:00 ч. Ама мене не ми е баш баш Сител3, добра е се гледа ама неможем да гледам кога е Х сликата, така да ќе си гледам на СуперСпорт, нема друго :)

Ајде очекувам победа вечер, мора да се вратиме пред дуелот со Барса. :smir:

Според мене составот за вечер:
Касиљас; Рамос, Канаваро, Метцелдер, Марсело; Гаго, Гути, ВДВ, Дренте; Игуаин и Раул.

Иако не би ризикувал со Игуаин, подобро да го игра Савиола, исто така и Робен не треба одма да го става во игра, зошто знаеме дека има стаклени нозе. Нека одморат и оваа утакмица.
Јас не би го ризикувал ни Рамос ако земеме во предвид каков карактер има (ако добие жолт нема да игра против Барса) него ајде,нема ваљда Салгадо да игра:tapp:

Според Еуроспорт

The General Assembly approved last year's accounts, which reflect a 50 million euro profit. The over 400 million euro budget for the 2008/09 season was also approved.
Уште еден доказ за позитивната финансиска состојба на Реал.

Први 11

Iker, Ramos, Metze, Canna, Marcelo, Gago, Guti, vdV, Robben, Higuain and Raul.

Дајте стрим бе луѓе.
И шо е ова губите 0-1, уште вас ве чекам немој да заебете работата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom