Ништо не правите со холанѓани, некако многу се свилени во последно време, само се повредуваат и слично![]()
Да бе да. Се повредуваат зашто се холанѓани. Многу влијае националнаа припадност на повредите...имам читано.:nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не правите со холанѓани, некако многу се свилени во последно време, само се повредуваат и слично![]()
Да бе да. Се повредуваат зашто се холанѓани. Многу влијае националнаа припадност на повредите...имам читано.:nesvest:
Смеат вака да прават?Нели можат да тужат или нешто...?Да бе да. Се повредуваат зашто се холанѓани. Многу влијае националнаа припадност на повредите...имам читано.:nesvest:
Смеат вака да прават?Нели можат да тужат или нешто...?
Да бе, па не си знаел ти за ова? Се мрзат повредиве и холанѓаниве, големи ривали се и...стварно не требаше да го земеме ич не ни текна :/

Може каснам малце али ајде.....Честитки за Хунтелар! Одличен играч зема Реал. Се надевам ке му тргне со лесно и радувајте му се на многу голови:smir:

Ај честито за Хунтелар!!!!!:helou: