Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Kako секогаш ? Останува фактот дека они ја имаат најбитната победа .

Да си ми жив и здрав, мене ме мрзеше да барам а и не сакав да се замарам со нив, ама кога веќе го стае...нека гледаат и нека гризат нокти дома. Ова не е ебење, зошто при ебење се замараш, ова е само победа која им нанесува многу болки на фановите на Јуве :)

Да си ми жив и здрав, мене ме мрзеше да барам а и не сакав да се замарам со нив, ама кога веќе го стае...нека гледаат и нека гризат нокти дома. Ова не е ебење, зошто при ебење се замараш, ова е само победа која им нанесува многу болки на фановите на Јуве :)
Ај гледам Syn нешто таму копираше па и јас да ставам нешто... Само да ве офрешам како испаднавте две сезони од Јувентус... Еве малку офрешисе и ти боби4е...

се тоа во ред ама не ми текнува дали освоивте после ?

се тоа во ред ама не ми текнува дали освоивте после ?
А вие што имате освоено во Лига на Шампиони??:pos2::pos2::pos2:ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ... Ти посебно имаш раво да ќутиш... 17 години без титула...:pos2::pos2::pos2: Боли, Корне, Убива...

Па ако е за Реал бе, што мешаш што има освоено Јуве?? Не сакам да мешам многу, само да ти кажам дека Јуве има дупло поќе освоено од твојот тим... И да, 3 титули од кое една год Јуве не беше Серија А, Милан почна со 12 бодови помалку, една дадена од Фудбалската Федерација На Италија.. И само една освоена... Добро е... Секоја чест... Ај ако сакаш, еве давам збор и јас не ти враќам поќе, на постовите... Само да не го расипуваме Фан Клубов... Можи така?? Ако имаш да реплицираш ОК, ама за вчерашниот натпревар...А ако е за нешто друго во врска со Јуве и Интер подобро не... Доста е кој има и што има освоено.. Зошто Реал има 3-4 пати повеќе титули и од Интер и од Јуве во Лига на Шампиони...:toe:
Прочитај неколку постови нагоре...твоите "сонавивачи" велат дека не е битно кој ја држел играта цело време и кој напагал цело време туку дека битно е оти Јувентус тепал...епа кој курац сега е битно како Интер ги освоил титулите...битно е тоа што ги освоил:helou:

Прочитај неколку постови нагоре...твоите "сонавивачи" велат дека не е битно кој ја држел играта цело време и кој напагал цело време туку дека битно е оти Јувентус тепал...епа кој курац сега е битно како Интер ги освоил титулите...битно е тоа што ги освоил:helou:
Па ако е така бе, зошто го серат Јуве дека со местење ги освоил титулите?? Битно ги освои така??

Изгледа незнаете да поднесете пораз каков таков бодовите остануваа во ТОРИНО!
2 полувреме тактиката очигледно беше популарното италијанско КАТАНАЏО за кое изгледа незнаете. И како што гледам никој не ве провоцираше тука вие први почнувате да пуете.
Епа извините ама:
Повторно како некогаш,Ве Ебеме како секогаш :):)
Не ги копирај

Mzt3.jpg

Поздрав:wink:

Уживајте бе луѓе, шо волку карање кога секако минат натаму и Реал и Јуве.
Па има реванш мајке му, ако сме подобри ќе ги тепаме на Сантијаго, без нервоза :)

А инаку роденден му е на Салгадо денес, 33 ги наполни, нека му е среќен :)

Браво Мадрид...Добро објаснето...:helou:

Па има реванш мајке му, ако сме подобри ќе ги тепаме на Сантијаго, без нервоза :)

Е ајде де, првиот пост после утакмицата од моја страна беше честитка до фановите на Јуве, и убаво објаснив дека секако најважно е кој тепал, а не кој напаѓал. Потоа само објаснив дека Реал беше подобар противник вчера, а тие се запалија на тоа како којзнае шо сум кажал.

abe luge ne se zamarajte ostajte ovie so se za juve neka se raduvaat ali samite se svesni deka juve e slab ne e kako porano ali samite se lazat i vikaaat deka se jaki:D:pos2:

Нека му е срекен и од мене...33 ти? ебате вампирот млад бил...зигледа како 99 да има:vozbud:

neka mu e sreken rodenden i od mene na salgado i vcera juventus totalno gi snema vtoro poluvreame i ne se laki mnogu se oslabnati

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom