Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Каква тензија беше на крајот, за момент си реков ќе загубат Реал со 3-2. Ама, затоа прекрасна игра на Пепе и Хајнце, а и Нистелрој многу дефанзивно ми играше.

Каква тензија беше на крајот, за момент си реков ќе загубат Реал со 3-2. Ама, затоа прекрасна игра на Пепе и Хајнце, а и Нистелрој многу дефанзивно ми играше.

Овој вториов не , за првиот гол тој беше виновникот , на ниска топка со глава отиде , лош потег , башка што на крај неда беше измрдан од Аршавин заедно со Руд . Место Хајнце стави го Канаваро , на крај спаси сигурен гол .

Кај точките си го сокрил: voted by Real Madrid fans.

:)

п.с Имаше пенал, Рамос ја пикна раката кај што не треба.
"Пенал е кога ќе свирне судијата"!:pos: Ај нека ни е честито победата многу се опуштивме у второ полувреме ама најважна е победата.Who is next? Juventus?
Јуве да го тепаме и најголем кеиф ќе ми направат!!

Кај точките си го сокрил: voted by Real Madrid fans.

:)

п.с Имаше пенал, Рамос ја пикна раката кај што не треба.
Ќе видите сите што се сомневате. Итс Икер

Овој вториов не , за првиот гол тој беше виновникот , на ниска топка со глава отиде , лош потег , башка што на крај неда беше измрдан од Аршавин заедно со Руд . Место Хајнце стави го Канаваро , на крај спаси сигурен гол .
Не беше Канаваро тоа, Пепе беше. Икер и Пепе беа најдобри.

Ај честита победа.....а нема дилеми дека Икер е незаменлив:wink:

Честито победа, нека ни се множат :) Мора да ја подобриме играта на гости, ни треба тоа...посебно во нокаут фазите. Касиљас и Пепе најдобри беа, заедно со Де ла Ред, цар е братот. И Игуаин изигра добро, секоја чест на сите сепак :)

честито победа .... мора да се признае дека зенит беше подобар тим немаа среќа

Алелуја победа во гости :cuc:

Абе Де ла Ред ептен пријатно ме изненадува, драстично ја подобрил играта лани во Гетафе, сега најдобро се забележува тоа, а и повредите на Снајдер и Гути добро му дојдоа :) само така да продолжи, има иднина за него во Мадрид.
Икер... уствари не Икер, Saint Iker. Доволно кажав. :back:
Пепе вака ако продолжи дефинитивно ќе конкурира за најдобар дефанзивец на крјот од сезоната, таква експлозивност споена со неверојатна игра 1-1 и вештина за одземање на топката без фаул ретко се гледа, има карактеристики на перфектен дефанзивец.
Уште малку синхронизација при изведувањто на контрите ни фали и незапирливи ќе бидеме.
Со оглед на тоа што ни фалат двајцата главни плејмејкери од лани задоволен сум од играта, уште повеќе од трите бода.

Само ме изнервира оној од Зенит шо не сакаше да му подаде рака на Диара, ебате копилето расистичко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom