Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Real Madrid Baptista transferred to the Rome

Баптиста официјално во Рома.:)

Ај со среќа стварно,убава работа ни заврши.
Него ја друго глеам.
На сител телетекстот не пишува дека ќе ја даваат реал со валенсија во недела.Кај ќе ја глеам ни самиот не знам.
Ако некој има кејблтел и ако знае некоја телевизија на која ќе даваат нека пише.
Однапред фала.

овие сетел ако не ја пренесуваат шпанскава лига све ке им ....... ке неможеме да го глеаме Реал на раат со игорче трпески:tv:

овие сетел ако не ја пренесуваат шпанскава лига све ке им ....... ке неможеме да го глеаме Реал на раат со игорче трпески:tv:
Серго Родригес :vozbud::pos2: За смех е подобро да се гледа на Сител ама квалитетот на сликата е слаб.

Ќе има на Сител,
сега ми стигна меил со повратна информација дека ќе ја давале утакмицата :vozbud:

Во Недела е мечот, не сум сигурен од колку часот е ама би требало да е од 22:00.

Ќе има на Сител,
сега ми стигна меил со повратна информација дека ќе ја давале утакмицата :vozbud:
:vozbud::vozbud: Ке има кај да е гледам утакмицата :)
Со среќа нека му е на Баптиста и да постигнуват многу голови.

Недела 22:00 часот се игра. Само незнам што сте се уплашиле толку бе, на суперспорт ги има све утакмиците, ако е на албански...

Недела 22:00 часот се игра. Само незнам што сте се уплашиле толку бе, на суперспорт ги има све утакмиците, ако е на албански...

Немам ја суперспорт брат, затоа се надевам на Сител дека ќе пренесуваат, инаку не ми е проблем јазикот, и на арапски да е, Реал се гледа :)

Добро шо ке има на Сител, и да немаше златен нет:)

Робињо неофицијално одбивал да игра против Валенсија.:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom