Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште сакате Баптиста да остане ? :) Само фаули праеше, нишо друго. Добра утакмица, само да имаа подобра завршница, ќе победеа. Ај ќе видиме со Валенсија, само ако не даваат на сител. Рече Игорче дека ќе има.

Првото полувреме не го гледав ама второто убаво ги згазивме :)
Савиола пријатно ме изненади, ќе го биде, на Раул и Руд очигледно им требаат подолги подготовки за да влезат во форма.
Робињо :pipi:

Edit: Како беше меилот на Игорче да го опитаме дали ќе има пренос од Супер Купот во Недела? :)

Не го гледав натпреварот ама ко што кажувате Реал изиграл убаво браво за Робињо со постигна погодок..Треба да го пренесуваат супер купот на Сител ама прашајте го Игорче на маил ако знај некој. :)

Абе не фрлајте одма по Баптиста, добар е човекот. Сега има нормално и кога не ти иде. Савиола му иде некако во Германија кога игра, и лани против Хановер изигра добро, еве и сега :) Раул изигра добро, а Робињо и не беше којзнае што...Браво за ОКА, се изнабрани у пм еј :) Кога ќе се сетим само лани што се им одбрани на Баерн, 27 шута на гол ми се чини...се здиве :)

17.8.08 Недела во 20,30 на Местаља првиот меч од Суперкупот:)

А хајлајтс некој ако сака и ако може да даде

Не го гледав натпреварот ама од хајлајтсот гледам дека овој голман е луд.:vozbud:
Магионичар,што се извади и одбрани секоја чест за човекот.А мИслам дека Сител ке дава пренос од Суперкупот и од лигата(не сум сигурен не ме држете за збор):helou::)

Фокс Србија ќе го пренесува Суперкупот во живо :vozbud:
во случај ове нашиве да не го давет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom