Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Уфф...добро е...сеа и јас прочитав дека само 3 месеца ке биде надвор од терените...сепак подобро 3 отколку 6...

Конечно пристигна Ван Дер Варт колку толку ке го покрие Снајдер на таа позиција многу сум среќен што ке паузира 3 месеци.

Сега читам на гол.ком дека Снајдер ќе паузирал 3 месеци.Скоро пола сезона,ама јас мислам дека лекарскиот тим на Реал ќе го среди и ќе се врати порано!!!
БТВ нека ви е со среќа ВДВ!!!
Како бе пола сезона? Сеа е Август, значи се враќа во средина на Октомври. Само два месеци од новата сезона.

Ај нека е со среќа доаѓањето на ВДВ.Сега ми се направи ќефот,а повредата на Снајдер е голем хендикеп за РЕАЛ ама што е тука е нема назат.Напред ВДВ:):)

Како бе пола сезона? Сеа е Август, значи се враќа во средина на Октомври. Само два месеци од новата сезона.

Реков пола сезона дека пишуваше Снајдер ќе паузирал од 3 до 6 месеци затоа.Иначе ако пазуира само 3 месеци нема гајле ќе се врати брзо!!!

Eве официјално од страната на Реал:
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...al/COMUNICADO_OFICIAL_2008-08-04_17:01:23.htm

На 5ти презентација на Бернабе.5 годишен договор. Изглеа извлекле 13 милиончиња мамата нивна :):)

Ај му пратиме мејл на оној од Канал пет.Нека рече Виља потпиша за Реал за две недели ке потпише :pos:

Сите од Арсенал се такви не само тој,некого да повредат.Неписмени!!!

Честито Ван дер Варт, одлично засилување, посебно сега кога Снајдер е повреден. Едвај чекам класико:vozbud:

Честиро за ВДВ, одличен играч зедовте. Подобро овај шо го купивте него ли Роналдо.:smir:

Честито Ван дер Варт
овај подобро од педерчено манекенскио Роналдо

добар играч зедовте

Честиро за ВДВ, одличен играч зедовте. Подобро овај шо го купивте него ли Роналдо.:smir:
Роналдо не ни можеа да го купат. Некои работи не се купуваат со пари, за се останато, тука е Јунајтед:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom