- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 20
Не е важно чив фан е важно е шо зборува од шо му е криво дека сме многу силни .Па не постојат фанови на други клубови кои го мразат реал ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е важно чив фан е важно е шо зборува од шо му е криво дека сме многу силни .Па не постојат фанови на други клубови кои го мразат реал ?
Зашто јас не се сеќавам на вакво нешто колку што знам беа 117 мил или 107 не ме држете за збор.U prvoj sezoni njegovog rukovođenja, 2006/07, Real je za pojačanja izdvojio 306 miliona evra, dok je prošle godine ta suma iznosila 345 miliona.
Боби од линкот твој издвоив дел:
Зашто јас не се сеќавам на вакво нешто колку што знам беа 117 мил или 107 не ме држете за збор.
Long live the king!!!:kesa:345 беа овозможени за трансфери, а 117 беа потрошени :smir: Сепак за да се потрошат 345 мил траба многу, цел тим да се купиНе дека ќе ги потрошат 400 мил Реал, него еве сега да се пофалиме пари сме имале
![]()
Long live the king!!!:kesa:
Хехе! Глејзерс ги споредуваш со кралот на Шпанија, ако! Пред Глејзерс Манчестер беше лиценцирана компанија составена од управа на директори и нејзините акции беа застапени на лондонската берза! Пари не идат од лондонската берза, туку само од заработка! Маркетинг,бонуси од шампионски титули и тн.....all hail the glazers
Хехе! Глејзерс ги споредуваш со кралот на Шпанија, ако! Пред Глејзерс Манчестер беше лиценцирана компанија составена од управа на директори и нејзините акции беа застапени на лондонската берза! Пари не идат од лондонската берза, туку само од заработка! Маркетинг,бонуси од шампионски титули и тн.....
Заработени пари!
А Реал одсекогаш бил богат клуб! Кога го купија Фиго, објавија пад во финансиите и оп одненадеш кралот на Шпанија им го откупи тренинг центарот(не знам како се викаше) и оп на салдото 400 милиони евра!!! Преку леб погача другарче!!!:smir:
1. А шо ке му е него тренинг центар??? Очигледно да му помогне на клубот во финанскиска криза нели?Откупи!
Многу важен збор, значи платил пари за нешто шо не било негово, шо овде не ти е јасно?
Џабе јадеш гомна за Реал друже, овде и онака никој не те слуша, отворете си една тема Реал хејтерс и сркајте колку шо сакате.
П.С. Поздрави ги дечките од чиј што форум го прочита ова, ве има вакви многу по интернетов... нормално е да те мразат кога си најдобар, нели.
Другарче бе! Јас ти викам за 2001 година кога го купија Фиго. Тогаш им помогна кралот! А заради кој имавте најголеми приходи??? Де потсети ме.И тебе да ти бараме линкови од Википедија кој клуб најмногу заработуваше прошливе години, а ? Дено?