- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 20
Не е важно чив фан е важно е шо зборува од шо му е криво дека сме многу силни .Па не постојат фанови на други клубови кои го мразат реал ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е важно чив фан е важно е шо зборува од шо му е криво дека сме многу силни .Па не постојат фанови на други клубови кои го мразат реал ?

Зашто јас не се сеќавам на вакво нешто колку што знам беа 117 мил или 107 не ме држете за збор.U prvoj sezoni njegovog rukovođenja, 2006/07, Real je za pojačanja izdvojio 306 miliona evra, dok je prošle godine ta suma iznosila 345 miliona.

Боби од линкот твој издвоив дел:
Зашто јас не се сеќавам на вакво нешто колку што знам беа 117 мил или 107 не ме држете за збор.
Не дека ќе ги потрошат 400 мил Реал, него еве сега да се пофалиме пари сме имале 
Long live the king!!!:kesa:345 беа овозможени за трансфери, а 117 беа потрошени :smir: Сепак за да се потрошат 345 мил траба многу, цел тим да се купиНе дека ќе ги потрошат 400 мил Реал, него еве сега да се пофалиме пари сме имале
![]()
Long live the king!!!:kesa:
Хехе! Глејзерс ги споредуваш со кралот на Шпанија, ако! Пред Глејзерс Манчестер беше лиценцирана компанија составена од управа на директори и нејзините акции беа застапени на лондонската берза! Пари не идат од лондонската берза, туку само од заработка! Маркетинг,бонуси од шампионски титули и тн.....all hail the glazers
Хехе! Глејзерс ги споредуваш со кралот на Шпанија, ако! Пред Глејзерс Манчестер беше лиценцирана компанија составена од управа на директори и нејзините акции беа застапени на лондонската берза! Пари не идат од лондонската берза, туку само од заработка! Маркетинг,бонуси од шампионски титули и тн.....
Заработени пари!
А Реал одсекогаш бил богат клуб! Кога го купија Фиго, објавија пад во финансиите и оп одненадеш кралот на Шпанија им го откупи тренинг центарот(не знам како се викаше) и оп на салдото 400 милиони евра!!! Преку леб погача другарче!!!:smir:
1. А шо ке му е него тренинг центар??? Очигледно да му помогне на клубот во финанскиска криза нели?Откупи!
Многу важен збор, значи платил пари за нешто шо не било негово, шо овде не ти е јасно?
Џабе јадеш гомна за Реал друже, овде и онака никој не те слуша, отворете си една тема Реал хејтерс и сркајте колку шо сакате.
П.С. Поздрави ги дечките од чиј што форум го прочита ова, ве има вакви многу по интернетов... нормално е да те мразат кога си најдобар, нели.
Другарче бе! Јас ти викам за 2001 година кога го купија Фиго. Тогаш им помогна кралот! А заради кој имавте најголеми приходи??? Де потсети ме.И тебе да ти бараме линкови од Википедија кој клуб најмногу заработуваше прошливе години, а ? Дено?