Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е ова брату е најдобрата вест шо можев да ја чујам , да останат Робињо и Рамос а не да ги дадат заради еден Роналдо . Слушајте ми го зборов дека за 2 до 3 години доколку Робињо добие повеќе шанса за игра ќе биде најдобар во светов .
Заради еден Роналдо? Хехехе еден ама вреден, Калдерон плаче по него!!! Зар не добиваше шанса Робињо до сега???

Потпиша 5 годишен договор со Реал Мадрид !! 100% :smir:

Грешка си, уште нема ништо со ВДВ :) Канал 5 избрзаа со изјавата, сеуште не е официјално дали ќе доаѓа.

А за Гранеро беше јасно дека ќе остане во Гетафе, да го земаа назад ќе го земеа кога го вратија и Де ла Ред.

Заради еден Роналдо? Хехехе еден ама вреден, Калдерон плаче по него!!! Зар не добиваше шанса Робињо до сега???

Хаха, можеби ги сакате Рамос и Робињо а? Хахах, ццц! Само кажите вие, ќе ви го дадеме цел тим, и Касиљас само за Роналдо! Абе иди шетај и ти и Роналдо...

Есхолс :nesvest:
Како бе Гранеро не го враќаат, Хави факин Гарсија го вратија Ел Пирате не. :tapp:

Го вратија Гранеро, и го продадоа. Сеуште не ми се верува:toe:

Нека му е со среќа, можеби за нас не е добро но за него во секој случај да, зошто во Реал немаше шанса да фати место, како и сите млади играчи на Реал. Можеби некогаш ќе се врати пак во Реал, но тогаш како многу подобар (сега не е). Продолжуваат со избрзаните одлуки Реал, сега го продадоја и после ќе мора да го купат за 10 милиончиња. Ама ако, мене ми е гајле не ги давам јас парите :)

Screw Гранеро,само Де Ла Ред да не си оди:nesum:

Хаха, можеби ги сакате Рамос и Робињо а? Хахах, ццц! Само кажите вие, ќе ви го дадеме цел тим, и Касиљас само за Роналдо! Абе иди шетај и ти и Роналдо...
Ахххххх!!! Ќе се видиме до година во ЛШ! Не се секирајте! Ќе видите кој е тој Роналдо!!!:vozbud::vozbud:

Ахххххх!!! Ќе се видиме до година во ЛШ! Не се секирајте! Ќе видите кој е тој Роналдо!!!:vozbud::vozbud:
Каков Роналдо бе , фудбалов е тимска игра како шо игра Реал а не како во Манчестер само Роналдо игра ама ќе падне од форма и тој како Роналдињо , а баш би сакал да се сретнеме некако во ЛШ и да видите тогас кој е Реал и неговата тимска игра .

Ке се видиме во ЛШ и ке видиме кое тој Роналдо,а вие ке го видите Робињо. :pos2:

Многу ми е жал за Гранеро не требаше да го продадат барем да го дае на позајмица уште една година.

Ке се видиме во ЛШ и ке видиме кое тој Роналдо,а вие ке го видите Робињо. :pos2:

Многу ми е жал за Гранеро не требаше да го продадат барем да го дае на позајмица уште една година.

Не не, добро е вака. Кога немаат памет, нека даваат пари за нивни играчи, малку им е...

да му еб.. се на тој шо го потпиша договоро за да го пуштат. ако би одбирал помеѓу Хави Гарсиа, Де ла Ред, Гаго , Диара, Гути, Баптиста и Гранеро би го одбрал Гранеро. значи најголеми клошари се директорите не Реал. јас да сум Гранеро појќе не се враќам во Реал
да можи да го шитнат Диара и да го земат Монтоливо од Фиорентина ќе биди среден ред. глеав неколку утакмици лани закон е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom