Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Кога беа датумите за пријателски натпревари и дали се заминати на подготовки играчиве?

Едит: Започна војната за Златната топка
Касиљас можи да е освои златната топка то би било одлично. :)

Од 2-ри до 6-ти ми се чини се игра Емирати купот во кој учествуваат Реал, Хамбург, Арсенал и Јуве. Натпреварите ќе ги има на СуперСпорт (албанската). Таман ќе се вратам од одмор, и директно на Реал :):):)

КПР го посакува Салгадо

Одлична вест, уште да се оствари и супер :) Камо да замине, да не смета веќе...да му остави простор и на Торес малку, иако Торес многу повеќе играше од Салгадо, но сепак само смета. Нека се свесне самиот и нека замине!

А кога игра Реал со Спортинг?

Од 2-ри до 6-ти ми се чини се игра Емирати купот во кој учествуваат Реал, Хамбург, Арсенал и Јуве. Натпреварите ќе ги има на СуперСпорт (албанската). Таман ќе се вратам од одмор, и директно на Реал :):):)

Се извинувам ама Емирати купот е 2 дена 2-3 Август ! :smir:

Кога беа датумите за пријателски натпревари и дали се заминати на подготовки играчиве?

Едит: Започна војната за Златната топка
Касиљас можи да е освои златната топка то би било одлично. :)
Е да. Одлично би било, ама сепак јас мислам оти Роналдо ќе ја освои

Се извинувам ама Емирати купот е 2 дена 2-3 Август ! :smir:

Не трае само 2 дена, сигурен сум! Само никаде неможам да најдам податоци за Емирати купов, ни на официјалнава од Арсенал. Пишува дека на 2ри играат со Јувентус а на 3ти со Реал, а за другите незнам како беше...баш вчера гледав реклама на СуперСпорт...

КПР го посакува Салгадо

Одлична вест, уште да се оствари и супер :) Камо да замине, да не смета веќе...да му остави простор и на Торес малку, иако Торес многу повеќе играше од Салгадо, но сепак само смета. Нека се свесне самиот и нека замине!

Јес :vozbud:
Ај нека оди, мислам време му е, оваа сезона ќе покрива Торес за него, а догодина здравје и Опаре го очекуваме во прв тим.

Не трае само 2 дена, сигурен сум! Само никаде неможам да најдам податоци за Емирати купов, ни на официјалнава од Арсенал. Пишува дека на 2ри играат со Јувентус а на 3ти со Реал, а за другите незнам како беше...баш вчера гледав реклама на СуперСпорт...

2-3 Август ке трае вервувај ми оти на и 6 Јуве има пријателска на 6 со Манчестер 2 дена е Емирати купот....:smir:

ne ni go treba ronaldo van der vaart ke zavrsi mnogu rabota mora da se osvoi liga na sampioni ovaa godina pozz

2-3 Август ке трае вервувај ми оти на и 6 Јуве има пријателска на 6 со Манчестер 2 дена е Емирати купот....:smir:

Незнам, јас кажувам како што видов, а чудно е што нема ни на официјалнава од Арсенал информации во врска со купов. Ќе видиме како ќе биде...

Да да, се игра на 2ри и 3ти. Во право си бил корн, моја грешка.

Реал на 2ри игра против Хамбург, а на 3ти со Арсенал. Што е работава, зошто не игра и против Јуве?

Да да, се игра на 2ри и 3ти. Во право си бил корн, моја грешка.

Реал на 2ри игра против Хамбург, а на 3ти со Арсенал. Што е работава, зошто не игра и против Јуве?

Се е направено ке дознаеме на 2-3 Август ...

во право сум бил а ? :vozbud::smir: Уживај ..

КПР го посакува Салгадо

мош у пензија ќе оди веќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom