Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Дренте повеќе е лево крило одколку лев бек. Хајнце сакаат да го преорентираат централен, така да добро би му дошла малце конкуренција на Марсело.
Ама си лош:):haha:

Дренте повеќе е лево крило одколку лев бек. Хајнце сакаат да го преорентираат централен, така да добро би му дошла малце конкуренција на Марсело.
mislam deka marselo e najgolem talent vo svetot na taa pozicija i mislam deka toj i hajnce bi bile odlicen tandem a hajnce ne treba da se regrutira kako centralen

Па хајнце годинава играше повеќе централен од бек и одлично одигра и мислам дека таа му е природна позиција па ако се толку загреани за Варгас нека го земат не го иам гледано како играт

Ма бегај таму каков Варгас! Си имаме бекови, не ни требаат уште, посебно не Варгас. Нека си иде у Фиорентина, добро ќе му биде. Го имаме Марсело, ако нешто испадне ете го и Хајнце. И трета опција имаме, Торес. Доста се ебаго!

НОУ НОУ НОУ за Варгас, арно ќе му е у Фиоре да си оде, нема логика да се интересираме за овој играч, не само шо не ни треба туку и последен пат коа го гледав Вучиниќ кичмата наопаку му ја преврти :jaj:.

Ако не грешам избран е за најдобар бек во Италија, го гледав на две три утакмици, одлично изигра и во дефанзива а посебно во напад. Видовте што се случи сезонава, цело време повреди, добро е да се има повеќе играчи на исти позиции. Марсело ако е играчот што сите го замислуваме лесно ќе се избори за прва постава.

Абе како и да е, и добар толку да е како што викаат (јас го имам на 4-5 утакмици гледано, просечен играч), и да е толку добар не ни треба. Имаме 3-ца за таа позиција. Сеа нормално Торес неможе да се спореди со Марсело и Хајнце, ама па неможе да имаме 3 исто добри играчи за таа позиција. Торес е добар да влезе кога е потребно.

btw, каков гол прими Касиљас вчера, јак хахах! Излезе да ја собере топката, и пред него Марчена ја исфрли напред, и еден улетан со глава од 18 м го лобуваше Касиљас. Се скинав од смеење :):):)

Конечно нов аватар :D

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ајде честито и ја треба да си го сменам ми се здосади па ајде ако имате некое интересно од реал секогаш ми е добредојдено.

Марсело подобар од Варгас!Цццц...нема логика!

Марсело подобар од Варгас!Цццц...нема логика!
Па со оглед кај играат овие двајца, логично е Марсело да е подобар од Варгас. Тоа што има шанси да игра за клубот за кој што навиваш не значи дека е најдобар на светот.

Де бе ајде како може Варгас да е поарен од Марсело, па у Италија Торес да му го пратиме најдобар ќе биде, не дека е лоша лигата туку види кој се играат на позиција десно крило у Шпанија а кој у Италија и ќе видиш на кој му е полесни да се бране.

Колку само посветло изгледа фан клубот без зубацот во секое второ мислење :vozbud:

Холандија победи 2-0 во пријателски меч против Велс.Стрелци Робен и Снајдер.Ѕверови се еј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom