Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар шопинг. Само уште еден играч за ова лето и доста е. Најверојатно некој напаѓач, 18/19/20 годинки.
уште двајца, и еден средина ќе ни е потребен, така подефанзивен, оти како што читам Диара најверојатно ќе си оди ова лето.
http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=footballЕј не знав дека сме играле. За пренос сопкаст, друго чаре нема.За линк на Гугл ке најдеме![]()
Точноеј абе на гоал.цом најдов информација дека на 29.4.2008 реал го купил играчот од Осасуна, Чави Гарсија.
точно ли е тоа, некако чудно ми е таква информација да имам испуштено?
Точно
Хави Гарсија е наш играч само не сум сигурен дали беше позајмен или има buy-back опција, во секој случај е наше дете од кантерата, мислам дека 2 сезони изигра за Осасуна и да бидам искрен некако Де Ла Ред и Гранеро ми се подобри од него па веројтно ќе биде искористен во некоја трампа за да се добие друг играч, веројатно Виља, оти како шо читам Диара останува па не гледам место за Хави Гарсија во тимот.