Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Добар шопинг. Само уште еден играч за ова лето и доста е. Најверојатно некој напаѓач, 18/19/20 годинки.

Супер, го купивме првиот фудбалер во овој трансфер период. Не го знам баш најдобро Гарај и каква игра прикажува, но од тоа што го видов и прочитав на нет, можам да заклучам дека изборот ни е супер.
Треба да го играт уште оваа сезона, ќе ни биде потребен. а Канаваро може да бара нов клуб, иако се споменува Метцелдер но, сепак мислам дека подобро е тој да остане.

инаку ајде утре играме со Ал-Наср во Саудиска Арабија, мислам дека утакмицата е во 21:00,, еее за пренос не говорам, врска немам дали некаде на кабловска ќе ја најдеме. хехехе :smir:

Добар шопинг. Само уште еден играч за ова лето и доста е. Најверојатно некој напаѓач, 18/19/20 годинки.

уште двајца, и еден средина ќе ни е потребен, така подефанзивен, оти како што читам Диара најверојатно ќе си оди ова лето.

Еј не знав дека сме играле. За пренос сопкаст, друго чаре нема.За линк на Гугл ке најдеме:)

уште двајца, и еден средина ќе ни е потребен, така подефанзивен, оти како што читам Диара најверојатно ќе си оди ова лето.

"The only thing that we'll say about Robinho and Diarra is that they're intransferible," insisted Calderón.

Еј не знав дека сме играле. За пренос сопкаст, друго чаре нема.За линк на Гугл ке најдеме:)
http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

еј абе на гоал.цом најдов информација дека на 29.4.2008 реал го купил играчот од Осасуна, Чави Гарсија.
точно ли е тоа, некако чудно ми е таква информација да имам испуштено?

еј абе на гоал.цом најдов информација дека на 29.4.2008 реал го купил играчот од Осасуна, Чави Гарсија.
точно ли е тоа, некако чудно ми е таква информација да имам испуштено?
Точно

Кој е тој Чави Гарсија бе

Javi Garcia бе, што играше во Реал па го продадоа, па сеа го земаа назад. Билобил форте :) Не верувам да игра прв тим другата сезона, мислам го земаа само затоа што му рипна цената. Ама ќе видиме

Хави Гарсија е наш играч само не сум сигурен дали беше позајмен или има buy-back опција, во секој случај е наше дете од кантерата, мислам дека 2 сезони изигра за Осасуна и да бидам искрен некако Де Ла Ред и Гранеро ми се подобри од него па веројтно ќе биде искористен во некоја трампа за да се добие друг играч, веројатно Виља, оти како шо читам Диара останува па не гледам место за Хави Гарсија во тимот.

Ааа нашиот да бее, па тој наш играч е .Ке биде искористен како трансфер мамка:)

Хави Гарсија е наш играч само не сум сигурен дали беше позајмен или има buy-back опција, во секој случај е наше дете од кантерата, мислам дека 2 сезони изигра за Осасуна и да бидам искрен некако Де Ла Ред и Гранеро ми се подобри од него па веројтно ќе биде искористен во некоја трампа за да се добие друг играч, веројатно Виља, оти како шо читам Диара останува па не гледам место за Хави Гарсија во тимот.

ааа да да ми текна сега Гарсија Гарсија, некако чудно ми стана трансферот, мислам договорот склучен уште во Април. ај можеби ќе послужи за залаажување.

1 година игра Хави во Осасуна, не беше позајмен, продаден со клаузула за купување назад. Според мене има поголем потенцијал од Де Ла Ред, само што во Осасуна немаше и некои добри играчи за игра, па не се покажа како што се покажа Де Ла Ред.

Неговата висина во комбинација со техниката што ја поседува е одлично за таа позиција. Одличен шут има исто така. Ќе видиме што ќе рече Шустер

Па да точно е тоа дека во Осасуна нема некои подобри креативци, и играта цела година им е тапа, воопшто не привлечна за око.
Али веќе кога спомнавме техника мислам дека тука Де Ла Ред има предност, технички поспремен ми стои Рубен а баш такви играчи сака Шустер, Хави Гарсија е подобар како деструктивец а таков веќе имаме, Диара нели.
Ама сепак Гранеро ми е најдобар од сите овие тројца... :)
И да, нека ни е честита Езекиел Гарај, ја малку каснам али нема врска :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom